8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

A legjobb hétvégi programok (2019. november 30. - december 1.)

2019. november 29.
18.7331
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Kárpát-medencei Mézfesztivál és Termelői Vásár lesz most hétvégén Zalaegerszegen, aminek részeként az ország és a határon túli méhészvilág legjobbjai érkeznek a városba, hogy termékeiket bemutathassák és kiárusítsák az érdeklődőknek. Mindehhez előadások, kulturális programok, fellépők, tematikus elfoglaltságok, versenyek, nyereményjátékok, sőt a kicsiknek még játszóház is csatlakozik majd.

A legjobb hétvégi programok (2019. november 30. - december 1.) - 2. kép

Forralt Bor Fesztivál lesz az előttünk álló hétvégén a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol két napon át minden a legjobb forralt boroktól, grogokról, puncsokról, pálinkákról és egyebekről szól majd. Az esemény részeként mindenkinek lehetősége nyílik megkóstolni a legjobb italkülönlegességeket, így ha valami rendhagyó dolgot kóstolnánk, ott a helyünk szombaton vagy vasárnap.

Ha szeretjük a látványos és különleges táncokat, egész hétvégén vár majd ránk Veszprémben a Connector Táncfesztivál, aminek részeként a modern, kortárs, művészeti és látványtáncok kedvelői egyaránt megtalálhatják számításaikat. A Veszprém Arénában megrendezésre kerülő eseményen ráadásul nézőként vehetünk részt, hanem akár indulóként is megcsillogtathatjuk tudásunkat.

A legjobb hétvégi programok (2019. november 30. - december 1.) - 3. kép

November 30-án, azaz holnap rendezik meg Budapesten a Corinthia Hotel dísztermében a Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivált, ami kifejezetten beszédes névvel kínál nekünk különleges elfoglaltságokat. A helyszínen lehetőségünk nyílik megkóstolni a legjobb határon belüli és határon kívüli sajtokat és borokat, noha az eseményen más kézműves termékek is fontos szerephez juthatnak.

Amennyiben egy jó filmet néznénk meg a hétvégén a mozikban, üljünk be a Charlie angyalai legújabb kiadására, melyben Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska előadásában ismerhetjük meg a világra vigyázó, szárnyak nélküli angyalok legújabb történetét.

A legjobb hétvégi programok (2019. november 30. - december 1.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21 órakor érdemes lesz a Viasat 3 műsorát választani a Alice Tükörországban című fantasztikus film miatt, míg vasárnap este 21 órakor a TV2 lesz jó megoldás, ahol a Rossz anyák című vígjátékot vetítik majd. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás