8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2019. november 23. - november 24.)

2019. november 22.
11.9071
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha mi is több évtized szülöttei vagyunk, és imádjuk az akkori korszak zenéit, illetve legnagyobb slágereit, akkor most szombaton Pécsen lesz a helyünk A nagy pécsi Retro Fesztivál részeként. A Lauber Dezső Sportcsarnokban szombat délután 18 órai kezdettel induló zenei rendezvényen olyan fellépők várnak majd ránk, mint Korda György és Balázs Klári, Dj Dominique, a Groovehouse, a Desperado, Zoltán Erika, Kasza Tibi, a TNT és a Kozmix.

A legjobb hétvégi programok (2019. november 23. - november 24.) - 2. kép

XIII. Bánhorváti Krumplis Lángos Fesztivál lesz most szombaton a Bánhorvátiban megtalálható tornacsarnoknál, ahol egész nap minden a krumplis lángos körül forog majd. A hagyományos finomság kóstolgatása mellett ráadásul rengeteg fellépő vár majd ránk egész nap, így néptánccsoportok, nyugdíjasklubok és óvodák mellett a nap sztárvendége Péter-Szabó Szilvia lesz.

Idén már hetedik alkalommal rendezik meg Budapesten - az ötödik kerületi Piarista közben - a szombat estig zajló Harmadik Ember Fesztivál és Összművészeti Találkozót, mely egy különleges progresszív autonóm fesztivál lett a sorban. A találkozó célja az, hogy felkarolják és bemutassák az embereknek a legkülönfélébb neoprogresszív, neounderground, avantgarde és kísérleti művészei ágazatokat.

A legjobb hétvégi programok (2019. november 23. - november 24.) - 3. kép

Járatlan Utakon Fesztivál lesz november 23-án és 24-én a budapesti Fáklya klubban, ahol idén már kilencedik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb független és extrém utazókat csoportosító rendezvényét. A kétnapos eseményen előadások, kerekasztal-beszélgetések, rengeteg vetítés, élménybeszámoló, nem utolsó sorban pedig megannyi tapasztalatcsere várja a kalandorokat.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21 órakor érdemes lesz a Viasat 3 műsorát választani a Zootropolis - Állati nagy balhé című családi animációs film miatt, míg vasárnap este 20 órakor az HBO-ra kapcsolhatunk, ha szeretnénk megnézni a tavalyi év egyik legfelkavaróbb horrorját, mely Az apáca címmel írta be magát a filmtörténelembe. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

krisztike

4 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ilyenkor lángos? meglepett smiley azta!

válasz erre