A legjobb hétvégi programok (2019. március 9. - március 10.)

Brauny , 2019. március 08.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


VII. Nőnapi Virág Futás lesz március 9-én, azaz most szombaton Budapesten a Határnyeregnél, ahol reggel 9 órától várják már a szervezők az érdeklődőket, akik szeretnének kocogni egyet. Ami fontos, hogy nincs kötelező teljesítmény, mindenki annyit fut, amennyit csak szeretne, de ha valaki mindent teljesítene, az készüljön fel, mert 17 kilométeres távot kell megtennie.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 9. - március 10.) - 2. kép

Egész hétvégén várja az érdeklődőket az Allee melletti Gasztrosétányon a Nagy Budapesti Palacsintafesztivál, aminek részeként az érkezők az ország legjobb palacsintáit próbálhatják ki a fővárosban. Lesz itt mindenféle különleges ízű, rakott vagy éppen sós töltelékkel ellátott típus, de egészséges, sőt kifejezetten ételallergiásoknak szánt változatokkal is számolhatunk majd.

Szintén egész hétvégén várja a malackodókat a Tiszator Böllérfesztivál Abádszalókon, ahol minden a legjobb magyar disznóételekről szól majd, méghozzá természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan programok társaságában. Ennek megfelelően lesz kolbásztöltés, de várhatók koncertek, íjászok, csikósok, kutya- és sólyombemutatók, sőt mi több, még a busók is megjelennek a helyszínen.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 9. - március 10.) - 3. kép

Most szombaton, azaz március 9-én Táncház a Dunán címmel valóban különleges táncos esemény részeseivé válhatunk, ha az esti órákban ellátogatunk a Trip hajóra, ahol egészen hajnalig a legkülönfélébb tánczenék szólnak majd. Moldvai, kalotaszegi, szatmári, de még vajdaszentiványi tánczene is várható, a nagyteremben folkkocsmával, kiváló folkzenekarokkal a színpadon.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20:30-kor érdemes lehet a Duna TV műsorát választani, ahol a Mesék Emmának címmel egy 2016-os cseh romantikus vígjáték kerül vetítésre, míg vasárnap este 20:50-kor a TV2 lesz jó választás, ahol Az 50 első randi című romantikus vígjátékon nevethetünk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

regeena • Pipi #2 • 3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Palacsinta tűnik a legjobbnak.

eperjam • Überbrutál #1 • 3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Uhh palacsintafesztivál.