9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2019. március 30. - március 31.)

2019. március 29.
9.8471
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Már kedd óta tart, és egészen szombatig várja a látogatókat a Frankofón Jazz Feszivál az Opus Jazz Clubban, aminek részeként a francia újzenei jazz-színtér számtalan díjat bezsebelt, főként fiatal zenekarai állnak majd színpadra. A hat koncert során olyan fellépők érkeznek a fővárosba, mint Hugues Mayot l'Arbre Rouge, a Brun - Courtois - Fincker trió - ők lemezbemutatót is tartanak -, Émile Parisien vagy Vincent Courtois.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 30. - március 31.) - 2. kép

Tavaszi ruhacsere név alatt rendhagyó eseményre kerül sor március 31-én, azaz most vasárnap a MÜSZI Közértben, aminek részeként lehetőségünk nyílik végre túladni megunt, de jó állapotú ruhadarabjainkon. A nyilvános turi ráadásul oda-vissza működik, így amit eladtunk, abból a helyszínen rögtön vissza is vásárolhatjuk majd újdonságokat, legyen szó cipőről, kabátról vagy éppen kiegészítőről.

Volt egyszer egy Ikarus! címmel március 29-én mindenkit vár az újmátyásföldi Ikraus-gyár, ahol mindenki felidézheti gyerekkorának, vagy mára megszürkült időszaknak a közlekedését. Lesz séta a villanegyedben, a zöld sporttelepen, a poros-hangos gyárban, sőt még veteránbuszozásra is számíthatnak az érdeklődők, akik felidézhetik a legendás buszgyártó fontosabb állomásait.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 30. - március 31.) - 3. kép

Második felvonásához érkeztek a Fővárosi Palotakoncertek, március 30-án a Duna Palota Széchenyi termében ugyanis egy óriási tavaszköszöntő koncert vár majd ránk a Magyar Kamarazenekar közbenjárásával. A szombat este 19 órától induló koncert részeként a közönség most először hallgathatja meg a Magyar Kamarazenekar vonósnégyesét, méghozzá Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész társaságában.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes lehet a TV2 műsorát választani, ahol egy már klasszikus magyar vígjáték, a Hamis a baba kerül terítékre, míg vasárnap este 22 órakor a Duna TV lesz jó választás Az angol beteg című romantikus dráma miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Lili

5 éve, 5 hónapja és 26 napja

Hamis a baba! legjobb! mosolygó smiley

válasz erre