A legjobb hétvégi programok (2019. március 2. - március 3.)

Brauny , 2019. március 01.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már csütörtök óta tart, és egészen keddig várja az érdeklődőket Mohácson Magyarország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb farsangi eseménye, a Busójárás, aminek részeként ismét busók lepik majd el a várost. Az eseményhez a busók felvonulása mellett egy halom kapcsolódó esemény tartozik majd a koncertektől kezdve, a kulturális programokon át a vásárokig bezárólag.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 2. - március 3.) - 2. kép

Idén is megrendezik március 2-án, azaz most szombaton a Noszvaji Téltemetőt, amivel ismét óriási farsangi mulatozás részeseivé válhatnak azok, akik Noszvajon szeretnék elűzni a telet. Ehhez lesz maszkos felvonulás, óriási tűzgyújtás, és egy sor kapcsolódó esemény, illetve speciális program, méghozzá a hiányozhatatlan finom ételek és italok társaságában.

Ha életünk a konyha, esetleg éppen most állunk konyhánk felújítása előtt, akkor tökéletes alkalom lesz felkeresni az egész hétvégén nyitva álló Konyhakiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. Az esemény részeként szemügyre vehetjük az aktuális konyhatrendeket, megismerkedhetünk a kiállítókkal, szaktanácsadást kérhetünk, hovatovább rengeteget vásárolhatunk is.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 2. - március 3.) - 3. kép

Március 2-án és március 3-án, azaz most szombaton és vasárnap kerül megrendezésre Szentendrén a Farsangfarka Fesztivál, aminek részeként a város Fő terén nyílik lehetőségünk a tél búcsúztatására. A különleges karnevál részeként maskarások és szoboremberek tucatjai lepik majd el a várost, de lesz álarcos felvonulás, gyerekprogramok, sőt gasztronómiai vásár is.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes lesz a Viasat 3 műsorát választani, ahol 21 órakor a Bűbáj című családi vígjáték kerül vetítésre, míg vasárnap este 18:55-kor a TV2 tűzi műsorra a 2017-es Baywatch mozifilmet, ha eddig lemaradtunk volna róla. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

kalifa • Hiperaktív #1 • 3 hete és 3 napja

Szentendrei farsangra megyünk az közel van.