14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2019. március 2. - március 3.)

2019. március 01.
9.8861
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Már csütörtök óta tart, és egészen keddig várja az érdeklődőket Mohácson Magyarország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb farsangi eseménye, a Busójárás, aminek részeként ismét busók lepik majd el a várost. Az eseményhez a busók felvonulása mellett egy halom kapcsolódó esemény tartozik majd a koncertektől kezdve, a kulturális programokon át a vásárokig bezárólag.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 2. - március 3.) - 2. kép

Idén is megrendezik március 2-án, azaz most szombaton a Noszvaji Téltemetőt, amivel ismét óriási farsangi mulatozás részeseivé válhatnak azok, akik Noszvajon szeretnék elűzni a telet. Ehhez lesz maszkos felvonulás, óriási tűzgyújtás, és egy sor kapcsolódó esemény, illetve speciális program, méghozzá a hiányozhatatlan finom ételek és italok társaságában.

Ha életünk a konyha, esetleg éppen most állunk konyhánk felújítása előtt, akkor tökéletes alkalom lesz felkeresni az egész hétvégén nyitva álló Konyhakiállítást a Papp László Budapest Sportarénában. Az esemény részeként szemügyre vehetjük az aktuális konyhatrendeket, megismerkedhetünk a kiállítókkal, szaktanácsadást kérhetünk, hovatovább rengeteget vásárolhatunk is.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 2. - március 3.) - 3. kép

Március 2-án és március 3-án, azaz most szombaton és vasárnap kerül megrendezésre Szentendrén a Farsangfarka Fesztivál, aminek részeként a város Fő terén nyílik lehetőségünk a tél búcsúztatására. A különleges karnevál részeként maskarások és szoboremberek tucatjai lepik majd el a várost, de lesz álarcos felvonulás, gyerekprogramok, sőt gasztronómiai vásár is.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes lesz a Viasat 3 műsorát választani, ahol 21 órakor a Bűbáj című családi vígjáték kerül vetítésre, míg vasárnap este 18:55-kor a TV2 tűzi műsorra a 2017-es Baywatch mozifilmet, ha eddig lemaradtunk volna róla. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

kalifa

5 éve, 6 hónapja és 5 napja

Szentendrei farsangra megyünk az közel van.

válasz erre