20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2019. március 23. - március 24.)

2019. március 22.
10.6531
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre most szombaton Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban a BIG Filmfesztivál, ahol évről-évre a 12 és 30 év közötti korosztály által készített legjobb magyar rövidfilmjei kerülnek bemutatásra. Idén összesen 28 minőségi filmecske gyűlt össze annak érdekében, hogy az érdeklődők és a szakmai zsűri megtekinthessék, sőt mi több, az érkezőket ezúttal egy fotókiállítás is várja majd.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 23. - március 24.) - 2. kép

Egész hétvégén érdemes lesz kilátogatni a Hungexpóra azoknak, akik kedvelik a szép és tuningolt autókat, lévén újra megrendezésre kerül az AMTS, vagy más néven az AutoMobil és Tuning Show. Az új és tuningolt verdák mellett a helyszínen járműtörténeti kiállítás is lesz az idén, sőt mi több, számos kísérőprogram várja majd a látványos gépjárművek szerelmeseit kortól és nemtől függetlenül.

Már tegnap óta tart, de egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Vajdahunyad várában a Tavaszi Orchidea és Bromélia Kiállítás, aminek részeként a legkülönlegesebb ázsiai és szubtrópusi virágokat csodálhatjuk meg testközelből. A Magyar Orchidea Társaság által rendezett eseményen a legszebb virágzó orchideák bemutatója mellett szakmai előadásokkal és tanácsadással is szolgálnak majd az érdeklődőknek.

A legjobb hétvégi programok (2019. március 23. - március 24.) - 3. kép

Különleges program várja szombaton Fashion Issue - A mi ügyünk név alatt a divat kedvelőit a Société Budapestben, avagy a főváros legújabb kulturális központjában. Az esemény részeként gardróbvásár és kerekasztal-beszélgetés várja az érdeklődőket azzal a céllal, hogy párbeszéd indulhasson a divatvilág szereplői és véleményvezérei között, miközben nagy figyelem terelődik a rászorulók megsegítésére is.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:10-kor érdemes lesz az RTL Klub műsorára kapcsolni, ahol a Kilenc élet című családi vígjátékot sugározzák majd, míg vasárnap este 21 órakor a Duna TV lehet jó választás, ahol Csokoládé címmel egy romantikus vígjáték kerül terítékre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

blondi

5 éve, 5 hónapja és 13 napja

A leghjobb ilyenkor sétálni vagy kirándulni.

válasz erre