12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2019. május 4. - május 5.)

2019. május 03.
7.3821
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha szeretnél ellátogatni a főváros legjobb ingyenes kutyás rendezvényére, akkor most hétvégén érdemes lesz részt venned a Belvárosi Kutyafesztiválon az Olimpia parkban, ahol a főszerepet ismét a felelős kutyatartás kapja. Mindezt természetesen színes családi programokkal, szórakozással, kutya-gazdi fotózással, a Belvárosi Családi Piknikhez kapcsolódó párhuzamos elfoglaltságokkal.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 4. - május 5.) - 2. kép

Budapestre költözik egy kis mellékszál képében az alsóörsi Everness Fesztivál, mely az ország, sőt Európa legnagyobb önismereti rendezvényeként május 4-én a Dunakavics Bowling Klubban kerül megrendezésre. Lesz jóga, vegánétel kóstolás, önismereti előadás, workshopok, koncertek és megannyi más olyan program, melynek a célja a belső harmónia és önismeret kialakítása.

Már május 1. óta tartanak a Tisza-Tavi napok, melyek részeként egészen szombat estig vár majd ránk a tiszafüredi Halas tér, méghozzá nagyszerű koncertekkel, food truckokkal és egyéb érdekességekkel. Ma este még elcsíphetjük a rendezvényen a Bohemian Betyars-t, az Esti Kornélt és a Vad Fruttikat, de május 4-én a Kiscsillag és a 30Y koncertjét sem szabad kihagyni.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 4. - május 5.) - 3. kép

Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show lesz egészen vasárnapig a budapesti Kincsem Parkban, ahol május 5-ig bezárólag a részesei lehetünk egy vérbeli lóversenynek, ami mellett megismerkedhetünk a food truckok történetével. Az első ilyen büfékocsik ugyanis már az 1800-as évek végén megjelentek Amerikában, ahonnan csakhamar világhódító útra indultak.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20:30-kor válasszuk a Duna TV műsorát, ahol Nő előttem, nő utánam címmel egy nagyszerű romantikus vígjáték vár ránk, míg másnap este 21:30-kor a TV2 lehet jó választás a Pompeji című kalandfilm miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

EszterSzabadkai

5 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ebben az esőben maximum moziba megyek.

válasz erre