A legjobb hétvégi programok (2019. május 18. - május 19.)

Brauny , 2019. május 17.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Bár az időjárás nem éppen nyári, Siófokon azonban ennek ellenére is egy nagy fesztivállal tartják meg a Strand Szezonnyitót, mely egészen vasárnapig változatos programokkal és koncertek garmadáival várja az érdeklődőket. Az eseményen olyan előadók lépnek majd fel, mint Király Viktor, a Magna Cum Laude, a Popdealers vagy a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 18. - május 19.) - 2. kép

Ha kedveljük a művészfilmeket, május 17-től ismét megrendezésre kerül az Artmozik Éjszakája, aminek részeként öt fővárosi művészmozi várja 14 teremben a filmőrülteket. Az esemény érdekessége, hogy elegendő lesz csupán egyetlen jegyet megvásárolni, hogy utána az összes filmet megtekinthessük, így ha érdekel a lehetőség, irány a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán vagy a Kino Cafe.

Bodzanapok Balatonfenyvesen név alatt egészen vasárnapig egy különleges esemény várja a bodzából készült finomságok kedvelőit, a helyi vendéglátó egységek ugyanis a legkülönfélébb bodzás italokkal és ételekkel szolgálnak majd az érkezőknek. Mindemellett lesz bodzavirág-gyűjtés, interaktív gasztro show, kapcsolódó előadások, kirakodóvásár, sőt zenei- és gyerekműsorok is.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 18. - május 19.) - 3. kép

Idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Simontornyai Várnap, aminek részeként május 18-án, azaz most szombaton egész napos családi elfoglaltság várja az érdeklődőket a településen. A helyszínen lesznek harci bemutatók, várostrom, középkori zene és konyha, de természetesen az elmaradhatatlan kézműves vásárról és gyermekprogramokról sem kell lemondanunk.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:05-kor érdemes lesz az RTL Klub műsorát választani, ahol a Faterok motoron című vígjátékon nevethetünk nagyokat, míg vasárnap este 22:55-kor a Viasat 3 műsorán találunk egy jó komédiát A válságstáb címmel. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás