18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2019. május 18. - május 19.)

2019. május 17.
9.2371
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Bár az időjárás nem éppen nyári, Siófokon azonban ennek ellenére is egy nagy fesztivállal tartják meg a Strand Szezonnyitót, mely egészen vasárnapig változatos programokkal és koncertek garmadáival várja az érdeklődőket. Az eseményen olyan előadók lépnek majd fel, mint Király Viktor, a Magna Cum Laude, a Popdealers vagy a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 18. - május 19.) - 2. kép

Ha kedveljük a művészfilmeket, május 17-től ismét megrendezésre kerül az Artmozik Éjszakája, aminek részeként öt fővárosi művészmozi várja 14 teremben a filmőrülteket. Az esemény érdekessége, hogy elegendő lesz csupán egyetlen jegyet megvásárolni, hogy utána az összes filmet megtekinthessük, így ha érdekel a lehetőség, irány a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán vagy a Kino Cafe.

Bodzanapok Balatonfenyvesen név alatt egészen vasárnapig egy különleges esemény várja a bodzából készült finomságok kedvelőit, a helyi vendéglátó egységek ugyanis a legkülönfélébb bodzás italokkal és ételekkel szolgálnak majd az érkezőknek. Mindemellett lesz bodzavirág-gyűjtés, interaktív gasztro show, kapcsolódó előadások, kirakodóvásár, sőt zenei- és gyerekműsorok is.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 18. - május 19.) - 3. kép

Idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Simontornyai Várnap, aminek részeként május 18-án, azaz most szombaton egész napos családi elfoglaltság várja az érdeklődőket a településen. A helyszínen lesznek harci bemutatók, várostrom, középkori zene és konyha, de természetesen az elmaradhatatlan kézműves vásárról és gyermekprogramokról sem kell lemondanunk.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:05-kor érdemes lesz az RTL Klub műsorát választani, ahol a Faterok motoron című vígjátékon nevethetünk nagyokat, míg vasárnap este 22:55-kor a Viasat 3 műsorán találunk egy jó komédiát A válságstáb címmel. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás