0 ℃Tiszta idő
2020. május 29., péntek • Magdolna

A legjobb hétvégi programok (2019. május 11. - május 12.)

Brauny , 2019. május 10.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már csütörtök óta tart, de egészen szombatig várja még az érdeklődőket a VIII. Avasi Borangolás, aminek részeként a Miskolc Avasi pincesor környékén várják érdekes programok az érdeklődőket. A borgasztronómiai fesztivál részeként borászok és szakértők bemutatói mellett lesznek állandó kóstolók, miközben a finom ételek és a workshopok mellett természetesen a zenei programokból sem lesz hiány.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 11. - május 12.) - 2. kép

Egészen vasárnapig tart az óbudai Aquincumban a Floralia, vagy más néven a római tavaszünnep, aminek részeként idén már 30. alkalommal fedezhetjük fel Budapest egyik legkülönlegesebb kulturális eseményét, főszerepben a római hagyományokkal. A Floralia alkalmából korhű ruhákban és formákban ismerhetjük meg a római hagyományokat, miközben lesz hangszerkészítő műhely, virágkiállítás, hangverseny és sok más egyéb érdekesség.

Öt Templom Fesztivál várja az érdeklődőket egészen hétfőig Győrben, az újvárosi részben, ahol öt vallás, és öt közösség közös eseményére kerül sor a kulturális sokszínűség jegyében. Az esemény idén is változatos programokkal, nem csak vallási eseményekkel, de minden tekintetben az emberi értékek és a párbeszéd kialakítására fókuszáló elfoglaltságokkal kecsegtet.

A legjobb hétvégi programok (2019. május 11. - május 12.) - 3. kép

Rosalia 2019 név alatt Rosé és Pezsgő Liget várja a borkedvelőket a Városligetbe, ahol a fák árnyékában nyílik lehetőségünk arra, hogy a legfinomabb borokból kortyolgassunk a legjobb rozékból. A vasárnapig tartó esemény részeként szabadon beszélgethetünk, borozgathatunk, falatozgathatunk, koncerteket nézhetünk és élvezhetjük a szabadságot.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:05-kor érdemes lesz az RTL Klub műsorát választani, ahol a Vakáció című 2015-ös vígjátékot tekinthetjük meg, míg vasárnap este 22:05-kor a Duna TV műsorára kapcsolni, ahol Kvíz Show címmel egy filmdráma kerül vetítésre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

mokus84 • Überbrutál #1 • 1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Rosalia mindig jó.