7 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

A legjobb hétvégi programok (2019. június 8. - június 9.)

2019. június 07.
6.3421
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Tovább folytatódik hétvégén a Hajógyári-szigeten a Generali Gyerek Sziget, aminek részeként szombaton és vasárnap a szokásos események várják az érdeklődőket, természetesen újabb sztárfellépők társaságában. Ennek megfelelően fellép Gryllus Vilmos, Korpás Éva és zenekara, valamint Veronaki Mosó Masa Mosodája.

A legjobb hétvégi programok (2019. június 8. - június 9.) - 2. kép

Nagy pünkösdölés várja az érdeklődőket abban az esetben, ha ellátogatnak a hétvégén Siófokra, ahol szezonnyitóval indít a PLÁZS, ahol szombaton Belga és Krúbi, másnap pedig Bikini és Republic koncertek várhatók. Sőt mi több, megnyitja kapuit a PLÁZS Aréna, ahol 1200 négyzetméteren a legendás Palace diszkót idézik fel a szervezők olyan előadókkal, mint DJ Dominique vagy Metzer Viktória.

Pünkösdölés és Várjátékok Hollókőn címmel a legismertebb magyar skanzenfalunál is megismerhetjük a honi pünkösdi hagyományokat, így egészen hétfőig rengeteg program várja az érdeklődőket. Lesz Pünkösd Királya választás, hagyományos vásár, népzenei koncertek, boszorkányverseny, táncház, ügyességi feladványok, gasztronómiai ínyencségek, sőt még várjátékok is.

A legjobb hétvégi programok (2019. június 8. - június 9.) - 3. kép

Szigligeti Várfesztivál név alatt egészen hétfőig történelmi várjátékok és egyéb kapcsolódó események várják azokat, akik az egyik legismertebb balatoni várromhoz látogatnak a hétvégén. Lesz fegyver- és harcászati bemutató, bábszínház, solymászbemutató, sőt mi több, igazi várkapitánnyal is találkozhatunk, ha pedig teljesítjük a feladatait, valódi apróddá válhatunk.

Ha imádjuk a rockfesztiválok és motoros fesztiválok hangulatát, akkor érdemes lehet vasárnapig ellátogatni Alsóörsre, ahol idén már 20. alkalommal vár ránk a Harley-Davidson Open Road Fest. Részeként rengeteg motorosoknak szóló program, kipróbálható járgányok, bemutatók, valamint persze koncertek sokasága vár ránk, így a legnagyobb magyar sztárok mellett a fő attrakciót a Europe fellépése adja majd.

A legjobb hétvégi programok (2019. június 8. - június 9.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes az M5 műsorát választani, ahol a Péter, a kőszikla címmel egy 2005-ös olasz filmdrámát tekinthetünk meg, míg vasárnap este 22:20-kor a Duna TV lehet jó döntés, ahol Az utolsó vacsora című tavalyi magyar animációs film kerül vetítésre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Zita.Péter

5 éve, 3 hónapja és 10 napja

Most van bőven program.

válasz erre