12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2019. július 6. - július 7.)

2019. július 05.
6.5801
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Már szerda óta tart hazánk legnagyobb balatoni partija, avagy a Balaton Sound Zamárdiban, mely idén is fergeteges bulival, koncertek egész hadával igyekszik szórakoztatni a nagyérdeműt. Ha szeretnéd, az előttünk álló napokban még olyan nagy neveket nézhetsz meg a fesztiválon, mint Timmy Trumpet, Sean Paul, Armin Van Buuren, a Rudimental Live, a The Chainsmokers vagy DJ Snake.

A legjobb hétvégi programok (2019. július 6. - július 7.) - 2. kép

Ha inkább valami könnyedebb szórakozásra vágynál, és szeretnél a szuper koncertek mellett kapcsolódó gyerekprogramokat,valamint vásári hangulatot is, akkor válaszd a vasárnapig tartó KeszthelyFest-et. Az esemény részeként életre szóló élmények, borkóstolók, valamint olyan fellépők várnak ránk, mint az Irie Maffia, a Magashegyi Underground, az Anima Sound System vagy a Hooligans.

Egész hétvégén várja a látogatókat az Esztergomi Sörfesztivál, hogy immáron ötödik alkalommal lehetőségünk nyíljon festői környezetben élvezni az ország legjobb kézműves sörkülönlegességeit. Az eseményen kézművesek utcája, igazi vásári forgatag, változatos ételkülönlegességek, ingyenes koncertek, szuper hangulat és közel 100 féle sörkülönlegesség vár majd ránk ebben a nagy melegben.

A legjobb hétvégi programok (2019. július 6. - július 7.) - 3. kép

Most szombaton már 12. alkalommal kerül megrendezésre a Tiszacsegei Halászlé Fesztivál, melynek részeként egész napon át változatos programok, gyerekeknek szánt előadások, valamint vásári hangulat várja az érdeklődőket. Mindez természetesen ingyen mért halászlé, valamint olyan fellépők társaságában, mint Heinz Gábor, Éliás Junior vagy Bebe.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 19:30-kor érdemes lehet a Duna TV műsorára kapcsolni, ahol egy igazi nyári romantikus vígjátékot nézhetünk meg Napsütötte Toszkána címmel, míg vasárnap este 21:30-kor a TV2 lehet jó választás A nagy nap című, szintén romantikusabb megközelítésű komédia miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás