13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2019. július 27. - július 28.)

2019. július 26.
8.3991
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Egész hétvégén óriási bulival bár mindenkit a Soltvadkerti Sörfesztivál, ahol nemcsak a legjobb hazai sörök lesznek megkóstolhatók, hanem más ízletes italok és ételek is. A gasztronómiai élmény és a strandolási lehetőség mellett ráadásul több koncert is várható, így fellép DJ Voksán, az USNK, az Anna & The Barbies, de a gyerekekre is gondoltak a szervezők a Holló Együttes révén.

A legjobb hétvégi programok (2019. július 27. - július 28.) - 2. kép

Siófokon is nagy partizás veszi kezdetét a mai napon, lévén elindult, és egészen augusztus 4-ig várja a vendégeket a Bor és Fröccsfesztivál, melynek részeként nem csak az ivásról szól majd minden. A termelői finomságok mellett ugyanis lesz egy halom gyerekprogram, vásári hangulat, és minden napra egy-egy fellépő is jut, így lesz Neoton-, Elvis- és Abba Show, de fellép többek között Tóth Reni is, a Kormorán zenekar egykori pacsirtája.

Ha már Balaton, most hétvégén záródnak a Zánkai Bornapok, melyeket érdemes lesz felkeresniük az érdeklődőknek, hiszen rengeteg érdekes és változatos zenei programmal, vidámsággal, kirakodóvásárral és persze borkóstolással várják az érdeklődőket. A hétvégén még el lehet csípni többek között a Fourtissimo fellépését, de Détár Enikő, Fésüs Nelly és Ullmann Zita zenés műsorát is.

A legjobb hétvégi programok (2019. július 27. - július 28.) - 3. kép

Hogy milyen az igazán jó lecsó? Erre a kérdésre kaphatunk választ, ha ellátogatunk a hétvégén Bátmonostoriba, ahol óriási Lecsófesztivál várja a napokban az ízletes magyar ínyencség kedvelőit. A főzőverseny mellett rengeteg zenei fellépővel, valamint sok-sok kísérőprogrammal várják az érkezőket a szervezők, különös tekintettel a gyerekeket, akiket légvár, arcfestés és lufihajtogatás is vár.

Ha egy jó filmet néznél meg a hétvégén, érdemes lehet beülnöd valamelyik moziba a Pompon klub című vígjátékra, mely Diane Keaton és Jacki Weaver legújabb alkotásaként néhány tinédzserkort újraélő nyugdíjast állít a középpontba.

A legjobb hétvégi programok (2019. július 27. - július 28.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 23:55-kor érdemes lehet a Viasat 3 műsorát választani az Oltári nő című romantikus vígjáték miatt, míg vasárnap este ugyanezen a csatornán 21 órától a Hogyan legyünk szinglik? című 2016-os romantikus cígjátékon nevethetünk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás