A legjobb hétvégi programok (2019. július 13. - július 14.)

Brauny , 2019. július 12.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Egészen vasárnapig tart a Tiszafüredi Halasnapok című rendezvény a városi Halas téren, ahol néhány napon át csak az nem kóstol majd halas finomságokat a helyszínen, aki nem akar. Sőt mi több, a szuper ételek mellett szuper koncertek is várnak ránk három napon át, ezáltal olyan együtteseket csíphetünk el, mint a Halott Pénz, a Republic, a Hooligans, a Punnany Massif vagy a Kelemen Kabátban.

A legjobb hétvégi programok (2019. július 13. - július 14.) - 2. kép

A mai nappal hivatalosan is elrajtoltak a Badacsonyi Borhetek, aminek részeként idén is egészen július végéig várják változatos programok az érdeklődőket a magyar tenger egyik legszínesebb borfesztiválján. Az esemény részeként a kiállító pincészetek mellett rengeteg ismert fellépő koncertezik a városban minden nap, így fellép Odett, Rudán Joe, a Varnyú Country, a Szabó Leslie Band és Cserpes Laura is.

Egészen július 14-ig tart a Bajai Halfőző Fesztivál, mint az ország egyik legnagyobb halas rendezvénye, ahol néhány napon át minden a legjobb magyar halételekről, köztük a halászléről szól majd. A kísérőesemények mellett a fesztiválon természetesen rengeteg szuper fellépő is vár ránk, így ott lesz a Csík Zenekar, a Quimby, a 30Y, a Honeybeast, de még az Ivan & Parazolt is elcsíphetjük majd.

A legjobb hétvégi programok (2019. július 13. - július 14.) - 3. kép

Ha egy szuper borfesztiválon múlatnánk az időnket a hétvégén, látogassunk el vasárnapig az Egri Bikavér Ünnepre, ahol a hétvégén minden a legjobb borokról és szőlőkről szól majd, méghozzá szuper kísérőprogramok és fellépők társaságában. Olyan fellépőkre mulathatunk például ezeken a napokon, mint az Apostol, a Gesarol vagy éppen a Balkán Fanatik.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:35-kor érdemes lesz a Duna TV műsorát választani, ahol a Váratlan vendég című izgalmas krimi kerül a képernyőre, míg vasárnap este 21:25-kor az Anyám nyakán című amerikai romantikus vígjátékért ajánlatos a TV2-re kapcsolni. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás