13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2019. január 26. - január 27.)

2019. január 25.
6.3201
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Különleges Hófesztivál vette kezdetét csütörtökön Mátraszentistvánon, és egészen vasárnap hajnalig várják az érdeklődőket a szervezők, hogy a helyi síparkban minél többen részesei legyenek az ország legnagyobb havas fesztiváljának. Az esemény a hó és a tél, valamint a havas sportok ünneplését tűzte ki célul, ennek megfelelően lesznek kapcsolódó programok, sőt koncertek is, így fellép többek között Tóth Gabi és a Beatrice.

A legjobb hétvégi programok (2019. január 26. - január 27.) - 2. kép

Jász Kolbásztöltő Fesztivál lesz január 26-án, azaz most szombaton Jászberényben, a helyi Bercsényi Sportcsarnokban, ahol a tradíció, a mulatozás és a pálinka szentháromságában telik majd el a nap. A kolbásztöltő verseny mellett így egész napos tematikus elfoglaltságok, retro buli, az est fénypontjaként pedig még Dupla Kávé koncert is várja az érdeklődőket.

Ha egy igazi retro bulival ünnepelnéd a január utolsó hétvégéjét, látogass el szombat este a BestOF Klubba, ahol a legjobb magyar retro zenekarok idézik majd fel nekünk a kilencvenes évek legjobb slágereit. Az est két sztárfellépője a Groovehouse és DJ Dominique lesznek, de mellettük olyan újoncok gondoskodnak még a jó hangulatról, mint Tape x Adam, Tégla és Dave Hardy.

A legjobb hétvégi programok (2019. január 26. - január 27.) - 3. kép

Felejthetetlen komolyzenei koncertélmény a Mátyás-templomban név alatt lehetünk részesei szombat este hazánk egyik legszebb templomában a Magyar Virtuózok Kamarazenekar aktuális fellépésének. A koncerten a zenekar mellett olyan ismert szólisták énekelnek majd, mint Kertesi Ingrid, Kováts Kolos, Faludi Judit, Malek Andrea, Pándi Piroska, Király Csaba vagy Hock Bertalan.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 23:20-kor érdemes lehet a Viasat 3 műsorára kapcsolni, ahol az Anyák elszabadulnak című vígjátékon nevethetünk nagyokat, míg vasárnap 21 órakor a Duna TV lehet jó választás a Vakvilágban című lengyel dráma miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Lili

5 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ilyenkor a kolbászos fesztiválok a legjobbak.

válasz erre