2019. augusztus 25., vasárnap • Lajos, Patrícia

A legjobb hétvégi programok (2019. február 9. - február 10.)

Brauny , 2019. február 08.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Idén már 12. alkalommal várja az érdeklődőket a Szabadság téren a Budapesti Mangalica Fesztivál, aminek részeként vasárnapig lehetőségünk nyílik megismerkedni ennek a különleges sertéstípusnak a sajátosságaival. A helyszínre az ország minden pontjából érkeznek tenyésztők és őstermelők, hogy a legfinomabb húsárukat kínálják, de mellette mézek, sajtok és egyebek is megtalálhatók lesznek a kínálatban a zenés- és gyerekprogramokkal egyetemben.

A legjobb hétvégi programok (2019. február 9. - február 10.) - 2. kép

Jubilál a Fonyódi Kolbászfesztivál, mely most hétvégén immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a városban, ahol két napon át minden a legjobb kolbászokról és a kapcsolódó egyéb finomságokról szól majd. Várhatók ezért sajtkülönlegességek, borok, langallók, rétesek, kürtöskalácsok, édességek és egyéb válogatott gasztronómiai érdekességek is.

Már második alkalommal kerül megrendezésre február 10-én, azaz most vasárnap a Fővárosi Palotakoncertek című előadássorozat, mely ezúttal Cimbalomvarázs címmel várja az érdeklődőket a Pesti Vigadóba. A Magyar Kamarazenekar szervezésében elindult hangversenysorozat sztárvendége ezúttal Lisztes Jenő cimbalomművész lesz, aki virtuozitása mellett számos hollywoodi szuperprodukció zenei anyagának létrejöttében segédkezett már.

A legjobb hétvégi programok (2019. február 9. - február 10.) - 3. kép

Hogy mitől lehet szép egy kocsonya? Pontosan ezt deríthetjük ki február 9-én, azaz most szombaton, ha ellátogatunk Badacsonytördemicre, ahol a hagyományos Kocsonya Szépségverseny várja az érdeklődőket. A tél legfinomabb és legkülönlegesebb ételeként ismert kocsonyát a legkülönfélébb formájában, alakjában és összetevők társaságában ismerhetjük meg, miközben nemcsak kóstolgathatunk, hanem népi- és kulturális műsoroknak is részesei lehetünk.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes lehet az M3 műsorára kapcsolni, ahol 20:50-kor a Cyrano de Bergerac című romantikus drámát vetítik, míg vasárnap este a Duna TV lehet ideális választás, ahol este 21 órakor szintén egy romantikus dráma, Az időutazó felesége kerül terítékre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás