8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

A legjobb hétvégi programok (2019. február 23. - február 24.)

2019. február 22.
11.4191
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Mentes Feszt név alatt különleges mentes gasztrofesztivál várja az érdeklődőket február 23-án és 24-én az ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömbjében, ahol minden a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekről szól majd. Az eseményen több mint 40 kiállító mutatkozik majd be, és a fentiek mellett az egészségtudatos, tartósítószer-, íz- és állagjavítótól mentes étkezés sajátosságait is lehetőségünk nyílik majd itt elsajátítani, a termékeket pedig megkóstolni.

A legjobb hétvégi programok (2019. február 23. - február 24.) - 2. kép

Farsangi Forgatag várja azokat, akik február 23-án, azaz most szombaton Hévízre látogatnak, ahol a belvárosban mindenki lehetőséget kap a különféle farsangi hagyományok felelevenítésére. Lesz disznóvágás a piacon, gyerekprogramok, kézműves foglalkozások, de nem maradhat ki a rönkhúzással kísért karneváli felvonulás és az egész napot megkoronázó utcabál sem.

Budapesten sem maradunk farsangi mulatozás nélkül, lévén szombaton és vasárnap a MOM Sport parkolójában kerül megrendezésre a III. Farsangi Fánkfesztivál fűtött sátorral, rengeteg ülőhellyel és fánkos finomsággal. A helyszínen megannyi kiállító szolgál majd fánkkülönlegességekkel, miközben el is sajátíthatjuk a finomságok készítési rejtelmeit, de természetesen a gyerekprogramok, valamint a jó italok sem maradnak ki a szórásból.

A legjobb hétvégi programok (2019. február 23. - február 24.) - 3. kép

A mai napon indul, és egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Miskolci Farsang, aminek részeként az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválján vehetünk majd részt. A helyszínen óriási kirakodó vásár, több száz kézműves és gasztronómiai árus, koncertek, őstermelői piac, valamint számos gyermek- és családi program vár majd ránk.

Ha inkább egy jó koncertre látogatnánk a napokban, már túlnyúlik ugyan a hétvégén, de hétfő este a Papp László Budapest Sportarénába érkezik korunk egyik legnagyobb világsztárja, Nicki Minaj, aki fergeteges előadással készül a magyar rajongóinak.

A legjobb hétvégi programok (2019. február 23. - február 24.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor érdemes lesz a TV2 műsorára kapcsolni, ahol a Ne szórakozz Zohannal című vígjátékon nevethetünk nagyokat, míg vasárnap 21:35-kor a Duna TV szolgáltat szuper programot az Ütközések című filmdrámával. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás