13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2019. december 21. - december 22.)

2019. december 20.
18.7971
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha hiányzik még pár ajándék karácsonyra, akkor a nagy esemény előtti utolsó hétvégén még lehetőségünk nyílik szépíteni, hiszen december 21-én még egyszer megnyitja a kapuit a Technikában tartandó karácsonyi vásár. Ennek részeként garantáltan jó hangulatban, barátságos eladók társaságában tudunk venni többek között Technika workshop ajándékkártyákat és Hello Wood könyveket is.

A legjobb hétvégi programok (2019. december 21. - december 22.) - 2. kép

December 20-án, azaz a mai napon a késő esti órákig még megnyitja kapuit az Átriumban a POKET karácsonyi vásár, ahol lehetőségünk nyílik ajándékcsomagokat venni, és beszerezni az összes eddigi címet. A helyszínen lesznek beszélgetések, dedikálások, koncertek, miközben beszerezhetünk POKET-es fairtrade pólókat, vászontáskákat, sőt felvbarrókat is, a Gatsby ajándékdobozok mellett.

Karácsonyi Kutyás Vásár lesz most vasárnap az Academy Golf Budapesten, aminek részeként idén nemcsak magunkra, hanem kedvenc kis négylábúinkra is gondolhatunk a Jézuska közvetítésével. Ennek megfelelően többféle résztvevő és szolgáltató segítségével garantáltan mindent megvásárolhatunk majd kis kedvencünknek, amire csak szüksége lehet, illetve amivel szebbé tehetjük számára az ünnepeket.

A legjobb hétvégi programok (2019. december 21. - december 22.) - 3. kép

Ha egy jót buliznánk még karácsony előtt, december 22-én, azaz most vasárnap évzáró koncertet tart a Várkert Bazárban a Delov Jávor által vezetett Random Trip, akik az improvizáció nagymestereinek tekinthetők. A formációban olyan neves hazai előadók bukkannak fel, mint Zentai Márk, Saiid, Mc Kemon, de a különleges alkalom miatt most Big John Whitfield lesz az est sztárvendége, tehát igazán különleges alkalomra kerülhet majd sor.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 óra 30 perctől válasszuk a Duna TV műsorát, ahol Karácsonyi álmok címmel egy 2015-ös lengyel ünnepi vígjáték vár ránk, míg vasárnap este 21:45-től az RTL Klub lehet jó döntés, mégpedig az Apád-anyád idejöjjön! című vígjáték miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás