23 °Cvihar enyhe esővel
2020. augusztus 15., szombat • Mária

A legjobb hétvégi programok (2019. december 14. - december 15.)

Brauny , 2019. december 13.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Adventi hétvégék a Skanzenben címmel most hétvégén is tartalmas ünnepi elfoglaltság vár azokra, akik ellátogatnak a szentendrei falumúzeumba, ahol a közelgő karácsony jegyében ünnepi szokásokat és hagyományokat eleveníthetnek fel az emberek. Ezzel egyetemben lesznek kézműves programok, kapcsolódó finomságok, de természetesen nem hiányozhatnak majd a különféle fellépők és foglalkozások sem.

A legjobb hétvégi programok (2019. december 14. - december 15.) - 2. kép

December 14-én, délelőtt 10 órától egészen késő délutánig Markett dizájnvásár lesz a budapesti Nagy Lumenben, ahol idén már 14. alkalommal tudunk igazán egyedi és különleges ajándékokat begyűjteni a közelgő karácsonyra. Lesznek régi árusok, új arcok, kis szériás, kézzel készített egyedi termékek, így kerámiák, riso nyomatok, táskák, bőrcuccok, kézzel festett ruhák, markamék és így tovább.

Ünnepi könyvvásárt rendez a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán felállított fűtött sátorban a Libri Kiadói Csoport, aminek részeként óriási kedvezményekkel tankolhatunk fel szuper könyvekből a karácsonyi szezonra. Az esemény részeként több mint 500 könyvből válogathatunk magunknak, miközben felidézhetjük a századforduló hangulatát kapcsolód zenékkel, foglalkozásokkal és persze könyvbemutatókkal.

A legjobb hétvégi programok (2019. december 14. - december 15.) - 3. kép

Vegan Sunday Christmas Market lesz december 15-én, délelőtt 10 órától az Ankertben, ahol ezúttal is nagy bevásárlást tarthatnak a vegán életmód követői. A helyszínen rendkívül finom és különleges, garantáltan húsmentes ételek, karácsonyi desszertek, édességek, de még kézműves termékek, házilag készített vegán szappanok és ékszerek, valamint egyéb ajándékok is várják a látogatókat.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órától válasszuk a Viasat 3 műsorát, ahol a Két hét múlva örökké című vígjátékon nevethetünk nagyokat, míg vasárnap este 21 órakor ugyanazon a csatornán a Szex és New York 2 várja a nézőket. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
nincs még hozzászólás