13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 3. - augusztus 4.)

2019. augusztus 02.
8.1791
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A mai napon rajtol a XVI. Almádi Borfesztivál Balatonalmádiban, mely egészen augusztus 20-ig várja az érdeklődőket, méghozzá a legjobb helyi borkülönlegességek, gasztronómiai élmények és kirakodóvásárok mellett szuper koncertekkel. Olyan zenekarok lépnek fel az elkövetkezendő napokban, mint Pély Barna, a Bluesberry, a Los Orangutanes, Falusi Mariann és Sárik Péter, vagy éppen a Carbonfools.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 3. - augusztus 4.) - 2. kép

Ma és holnap kerül megrendezésre az immáron hagyományos Fonyódi Sörfesztivál, mely egy igazi különlegesség a balatoni borfesztiválok között, noha természetesen a szőlő alapú nedű kedvelői is megtalálják majd a számításaikat. Akárcsak a finom ételek és a vásárok megszállottjai, akik mellett lesznek gyerekprogramok, sőt olyan fellépők, mint az AB/CD AC/DC tribute zenekar, valamint a Zorall.

Idén már 32. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó, avagy Magyarország egyik legjelentősebb méhészeti rendezvénye, ahol minden a mézről, a mézes finomságokról és a méhészetről szól majd. Sőt mi több, lesz Mézkirálynő választás, gyermekműsor, felvonulnak a mézlovagrendek, sőt mi több, a díjtalanul látogatható esemény sztárvendége maga Zoltán Erika lesz.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 3. - augusztus 4.) - 3. kép

Mától indul a Lellei Borhét is Balatonlellén, ami immáron 27. alkalommal kerül megrendezésre, méghozzá a szokásos nívós programok társaságában, melyek kapcsán főként az esti órákban számíthatunk különlegességekre az állandó elfoglaltságok mellett. A fellépők között olyan neveket találunk, mint az Egerszegi Akusztik, a The Freakend, a Csík Zenekar vagy a Péter Szabó Szilvia Akusztik.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:20-kor érdemes lehet a Duna TV műsorát választani, ahol egy klasszikus vígjáték, a Hiúságok máglyája kerül vetítésre, míg másnap az RTL Klub lehet a befutó 20:05-kor a Hogyan legyél latin szerető című vígjátékkal. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
nincs még hozzászólás