2020. január 19., vasárnap • Sára, Mária

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 31. - szeptember 1.)

Brauny , 2019. augusztus 30.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Idén már 30. alkalommal kerül megrendezésre a napokban a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, aminek részeként mi is részeseivé válhatunk a főváros egyik legnagyobb és legjelentősebb ilyen témájú eseményének. Ennek megfelelően rengeteg kulturális kísérőprogram vár majd ránk a szokásos, gyerekeknek szánt elfoglaltságok és vásár mellett, méghozzá olyan fellépőkkel, mint a Bohemian Betyars, Polyák Lilla, a Cimbaliband vagy Malek Andrea.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 31. - szeptember 1.) - 2. kép

Immáron nyolcadik alkalommal indulhatunk bulizni most hétvégén az Esztári Lecsófesztiválra, ahol minden a legfinomabb és legkülönlegesebb lecsóról szól, a főszerepben egy családias hangulatú, kulturált élménnyel. A finom ételek mellett az eseményen természetesen lesznek gyerekprogramok, sőt a szuper fellépők sem hiányozhatnak majd, így olyan zenekarokra bulizhatunk majd, mint az Edda, a Tankcsapda, a Hooligans vagy a Kiscsillag.

Egészen vasárnapig vár ránk a 25. Harkányi Szüreti Felvonulás, aminek részeként idén is megünnepelhetjük majd a finom újbort, méghozzá a legjobb és legkülönlegesebb gasztronómiai finomságok társaságában. A kapcsolódó vásár mellett lesznek gyerekprogramok, és míg a kisebbeket Tompeti és Barátai szórakoztatják, a nagyobbaknak ott lesz az Apostol, a Bikini, de még a Tankcsapda is.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 31. - szeptember 1.) - 3. kép

Hetedik alkalommal lehetünk részesei augusztus 31-én, azaz most szombaton a Nagymarosi Csípős Fesztiválnak, aminek részeként a csípős ételek és italok kedvelői szórakozhatnak nagyokat tombola és szépségverseny, na meg szuper fellépők társaságában. Stand up comedy előadással érkezik például Bruti, de szuper hangulatot várhatunk a Jam Session fellépésétől is.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21:15-kor érdemes lehet a TV műsorát választani, ahol a Valami Amerika 3-ra nevethetünk nagyokat, míg másnap 22:40-kor az RTL Klub műsora lehet ideális megoldás a Szerelem és más drogok című romantikus vígjáték miatt. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

debbie • Pipi #2 • 5 hónapja,

Már most van szüreti felvonulás?

Minoni • Polihisztor #1 • 5 hónapja,

Milyen sok lecsófesztivál van.