13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 24. - augusztus 25.)

2019. augusztus 23.
5.9541
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Már csütörtök óta tart, de egészen vasárnapig várja a csokikedvelőket a XII. Csokoládé Fesztivál Szerencsen, ahol a kérdéses napokon minden a finom édességekről, a legendás szerencsi finomságokról szól majd. Természetesen rengeteg kísérőprogram társaságában, sőt a koncertekből sem lesz hiány, olyan nagyszerű fellépőket nézhetünk majd meg, mint a Tankcsapda, a Kowalsky meg a Vega, a Kárpátia, a Road, a Paddy and the Rats és az Irigy Hónaljmirigy.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 24. - augusztus 25.) - 2. kép

Szintén vasárnapig várja a jó borok, a finom ételek és a jó programok kedvelőit a XII. Győri Bornapok, aminek részeként megjelennek majd a fesztiválon a borlovagok, sőt a nívós kísérőeseményekből sem lesz hiány. Lesznek például borkóstolók, előadások, bemutatók, és persze koncertek is, noha nagy sztárfellépők itt nem lesznek, inkább a kisebb és érdekesebb zenekarok dominálnak majd.

Idén már 15. alkalommal kerül megrendezésre Balatonkenesén az Országos Lecsófesztivál, aminek részeként egész hétvégén a legjobb és legkülönlegesebb lecsók kapják majd a központi szerepet. Persze lesz ezen kívül rengeteg gyerekprogram, főzőverseny, hovatovább koncertek is, így a fesztivál fő attrakciója szombaton este 20 órakor Fenyő Miklós koncertje lesz majd, aki újra színpadra viszi A Kultuszt.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 24. - augusztus 25.) - 3. kép

Ismét a Balaton partjára csábítja az érdeklődőket a Fonyódi Harcsafesztivál, mely pénteken és szombaton egyaránt egész napos főzéssel és gasztrobemutatóval, valamint szuper koncertekkel várja az érdeklődőket. A gyerekeket például a Kicsi Gesztenye Klub szórakoztatja majd, míg a felnőttek Kökény Attila, Charlie és a Fáraó fellépését élvezhetik majd.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20:05-kor például érdemes az RTL Klubot választani, ahol egy igazi klasszikus vígjáték, a Kincs, ami nincs kerül vetítésre, míg vasárnap este a Duna TV-re érdemes kapcsolni 20:25-kor az Emma című romantikus vígjáték érdekében. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Natasha

5 éve, 20 napja

Ismét jó programok lesznek.

válasz erre