A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 10. - augusztus 11.)

Brauny , 2019. augusztus 09.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ha szeretjük a jó magyar dinnyét - ki ne szeretné -, látogassunk el holnap Ópusztaszerre, ahol a helyi Emlékparkban megrendezésre kerül a Dinnyenap, és minden egy egész álló nap erről az ízletes gyümölcsről szól majd. Lesznek előadások, dinnyés finomságok és játékok, sőt még dinnyeszobrászat is, méghozzá rengeteg, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas kísérőprogramok társaságában.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 10. - augusztus 11.) - 2. kép

Egész hétvégén várja az érdeklődőket a Pécsi Sörfesztivál, aminek részeként egész hétvégén minden a híres pécsi sörökről és sörkülönlegességekről szól majd, méghozzá jó hangulat, gyerekprogramok és neves fellépők társaságában. Ennek megfelelően fellép a hétvégén Tolvai Reni, Curtis, a Roy és Ádám Akusztik, de nagykoncerttel készül Tóth Gabi is, sőt még retro disco és tűzijáték is várható.

Szombaton és vasárnap is várja az érdeklődőket a hétvégén a Tarka Marhafesztivál Bonyhádon, ahol a marhahúsból készült ételek kapják majd a központi szerepet, méghozzá változatos színpadi és családi programok társaságában. Ennek megfelelően pénteken például az EDDA Művek nagykoncertje szórakoztatja az embereket a Szabadság téren, míg szombaton a Magna Cum Laude jelenti majd a fő attrakciót.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 10. - augusztus 11.) - 3. kép

Ha éppen Zalakaroson pihennénk a hétvégén, érdemes felkeresni az idén már 22. alkalommal megrendezésre kerülő Zalakarosi Bornapok című rendezvénysorozatot a város főbb pontjain és terein. A környékbeli legjobb borok mellett ugyanis rengeteg program, kézműves vásár, valamint változatos színpadi programok várják az érkezőket, így szombaton este például a Kelemen Kabátban ad élő koncertet a Dísz téren.

Ha egy szuper mozifilmet szeretnénk megnézni a hétvégén, a filmszínházak egy része már vetíti az Angry Birds 2. - A filmet, aminek részeként a dühös madárkák ismét egy őrült kalandra indulnak, miközben szem nem marad szárazon a nevetéstől.

A legjobb hétvégi programok (2019. augusztus 10. - augusztus 11.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20:55-kor érdemes lehet az RTL Klub műsorát választani a Delfines kaland 2. című családi film miatt, míg vasárnap este 21:20-kor a TV2 lehet jó döntés A csajok bosszúja című vígjátékkal. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Edit90 • Überbrutál #1 • 6 hónapja, 2 napja

Nem rossz programok.