8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

A legjobb hétvégi programok (2019. április 27. - április 28.)

2019. április 26.
8.7681
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Amennyiben kisbabánk van, vagy szeretnénk a közeli jövőben babát vállalni, feltétlenül látogassunk el április 28-án, azaz most vasárnap a budapesti Hungexpo B csarnokába, ahol 6500 négyzetméteren vár ránk a Baba Expo. Aktuális trendek, lehetőségek, kellékek, felszerelések, eszközök, sőt még baba és gyermekruha börze is vár az érkezőkre, ahol akár szakmai tanácsadást is kérhetünk esetleges problémák esetén.

A legjobb hétvégi programok (2019. április 27. - április 28.) - 2. kép

Idén is megrendezik a hagyományos Szent György-napi kihajtási ünnepséget a Hortobágyon, aminek részeként április 27-én, azaz most szombaton élőben nézhetjük meg, amint a pásztorok először viszik ki a legelőre a Kilenclyukú hídon keresztül a jószágokat. Ezen felül lesz népi vásár, népi játszótér és játszóház, bográcsos ételek kóstolója, de fellép az Alma együttes, valamint a Flaska Banda is.

Már csütörtök óta tart, de egészen vasárnapig várja az érdeklődőket az Egri Csillag Weekend, aminek részeként négy napon át 15 borászat és 15 Food Truck kínálja ízletes portékáit az egri Dobó téren. Mindez persze csak a kíséret, hiszen a fő programokat a legkülönfélébb előadások jelentik majd, ezáltal mintegy 15 koncert várja a helyszínen az érdeklődőket.

A legjobb hétvégi programok (2019. április 27. - április 28.) - 3. kép

Egész hétvégén várja az érdeklődőket Kiskőrösön a Petőfi Kulturális Fesztivál, aminek részeként az esemény nevéhez hűen Petőfi korát idézhetjük majd meg a helyi Petőfi- és Luther téren. Ennek megfelelően lesznek hagyományőrző huszárok és honvédek, valódi csatajelenet, fellép Kamarás Iván, a Szürkeverebek Jazz Band, az egész napos gyerekprogramok mellé pedig megnézhetik az érdeklődők a Csinibabát és az Indul a bakterházat is a Petőfi színpadon.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 22:05-kor érdemes lesz az M3 műsorára kapcsolni, ahol Egy kapcsolat vége címmel egy romantikus drámát nézhetünk majd meg, míg vasárnap este 21:35-kor az RTL Klub műsorán futó Pofoncsata című vígjátékon nevethetünk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

moni1294

5 éve, 5 hónapja

Ezek most nem olyan izgalmasak.

válasz erre