7 °C
tiszta égbolt
2024. április 17., szerda
Rudolf

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 8. - szeptember 9.)

2018. szeptember 07.
12.7821
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Már csütörtök óta tart, de egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Budapest Borfesztivál, mely az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szabadtéri borfesztiváljaként nemcsak a legjobb hazai borokkal, hanem tonnányi remek programmal is kecsegtet. Ennek megfelelően több színpadon lesznek zenei fellépők, de amíg a szülők jól érzik magukat, a gyerekek a kreatív sarokban foglalhatják le magukat.

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 8. - szeptember 9.) - 2. kép

Ha imádjuk a jó magyar gulyást, akkor nekünk is ott a helyünk szeptember 8-án, azaz most szombaton a Téglási Gulyásfesztiválon, mely a város moziudvarán kerül megrendezésre. A szüreti felvonulással egybekötött eseményen lesz süti- és gulyásfőző verseny, kirakodóvásár, népi játszóház, étel- és italkóstolás, de természetesen a kapcsolódó remek programok sem hiányoznak majd.

Természetjáró Fesztivál név alatt vasárnapig várja az érdeklődőket a verőcei Csattogó-völgy, ahol bakancsos, vízi- és kerékpáros túrák sokasága várja majd az ide érkezőket, melyekhez szinte minden eszközt és felszerelést biztosítanak a szervezők. Sőt mi több, a túrák után - ha lesz még erőnk - bulizhatunk is nagyokat, játékok, filmek, bemutatók és olyan fellépők várnak ugyanis ránk, mint a Ferenczi György és a Rackajam, vagy a Kolompos Együttes.

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 8. - szeptember 9.) - 3. kép

Szenes Iván Emlékkoncert lesz szeptember 9-én, azaz most vasárnap este 18:30-kor, ami rejtélyes helyszínen kerül megrendezésre, így a szervezők arra kérik az érkezőket, hogy az említett időpontban a Szenes Iván téren találkozzanak. A megemlékezők és a fellépők között olyan hírességeket találunk majd, mint Bodrogi Gyula, Korda György, Balázs Klári, Koós János, Zalatnay Cini és az Apostol Együttes.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este jó választás lehet majd az HBO műsora, ahol 22:10-kor a tavalyi Nyomd, bébi, nyomd című vígjátékra kacaghatunk nagyokat, míg vasárnap este 23:05-kor a TV2-n vár majd ránk nagy nevetés a Dumb és Dumber kettyó című vígjátékkal. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
3 hozzászólás

krisztike

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Borfesztivál jól hangzik!

válasz erre

Pillangó

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Borfesztivál nem túl jó. Nagyon drága minden.

válasz erre

Perec

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Gulyásleves és bor tökéletes!

válasz erre