13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 1. - szeptember 2.)

2018. augusztus 31.
14.5591
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Egészen vasárnapig vár ránk Budapest, de inkább a Duna több pontján a Dunapest Fesztivál, aminek részeként közel ötven civil és urbanisztikai program közül válogathatnak majd az érdeklődők. A fesztivál célja, hogy az emberek felfedezhessék a Dunát, megismerhessék a Duna menti életet, a környező helyszínek és terek sokszínűségét, valamint a kapcsolódó lehetőségeket.

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 1. - szeptember 2.) - 2. kép

Szombaton és vasárnap is várja az érdeklődőket - idén már 29. alkalommal - a nyárbúcsúztatásra is ideális Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, aminek részeként mindenkinek lehetősége nyílik megismerni az ország legjobb és legismertebb pincéinek kínálatát. Ha mindez nem lenne elég, négy színpad is várja majd az érdeklődőket, méghozzá több mint ötven fellépővel, akik mellett a gyerekprogramok és a street foodok sem hiányozhatnak majd.

Záró hétvégéjéhez érkezett a 6. Textilművészeti Triennálé, mely a szombathelyi Savaria Múzeumban várta a nyár második felében a kortárs textilművészet kedvelőit. Ha minket is érdekel a téma, akkor látogassunk el a nagy hagyományokkal rendelkező seregszemlére, ahol 15 ország mintegy 160 művészének több mint 200 munkája és műtárgycsoportja került közszemlére.

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 1. - szeptember 2.) - 3. kép

Ha nem csak a finom borok ízét szeretjük érezni, hanem az is érdekel minket, hogy miből lesz a cserebogár, akkor ne hagyjuk ki szeptember 3-án, azaz most hétfőn a budapesti Boregyetem 2018-at, mely idén is a Budapest Borfesztivál nyitórendezvénye lesz. Az eseményen a balatoni borok kapják a központi szerepet, az általános áttekintés mellett pedig a szakmai fórumon fontos témák is érintésre kerülnek, sőt mi több, a borkóstoló sem maradhat el.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este érdemes például a TV2 műsorát választani, ahol 23:40-kor indul a Húgom, nem húgom című romantikus vígjáték, míg vasárnap este 21 órakor a Viasat 3 lehet jó választás, ahol a Felkoppintva című, szintén romantikus vígjáték kerül vetítésre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

eperjam

6 éve, 20 napja

Budafoki fesztivál mindig nagyon jó. Már többször voltunk.

válasz erre

EszterSzabadkai

6 éve, 20 napja

Milyen sok a boros fesztivál.

válasz erre