A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 15. - szeptember 16.)

Brauny , 2018. szeptember 14.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Egész hétvégén várja az érdeklődőket a Kalocsai Paprikafesztivál, mely idén már 19. alkalommal kerül megrendezésre, hogy az érkezők méltó körülmények között ünnepelhessék világhírű fűszernövényünket. A helyszínen folyamatos programok várják az embereket, ezáltal szombat délutánig változatos színpadi és gyerekprogramok kerülnek porondra, méghozzá a finom ételek és italok mellett.

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 15. - szeptember 16.) - 2. kép

Ha kedveled a mézet, akkor most hétvégén neked is ott a helyed a Kaposvári Mézfesztiválon, mely pénteken és szombaton várja az érkezőket rengeteg izgalmas és érdekes programmal. A középpontban természetesen a finom méz és a mézkülönlegességek lesznek, méghozzá koncertekkel, gyerekprogramokkal, táncbemutatókkal és más egyéb eseménnyel fűszerezve a sárga nedüt.

Everness Indián Nyár 2018 név alatt egész hétvégén késő nyári fesztiváli hangulat vár azokra, akik Alsóörsre látogatnak. Az Everness életérzésre koncentráló eseményen bár idén kevesebb helyszín, de sokkal koncentráltabb programok várják az érdeklődőket, méghozzá csendesebb, valamint bensőségesebb eseményekkel a főszerepben.

A legjobb hétvégi programok (2018. szeptember 15. - szeptember 16.) - 3. kép

Idén is megrendezik Esztergomban a Szenttamási napokat, mely ma és holnap a Szent Tamás-hegyen vár majd ránk, méghozzá rengeteg kiállítással és koncerttel a főszerepben. A hétvégén mindemellett workshopok és gyermekprogramok is várnak az érkezőkre, természetesen büfék, bográcsozás és komplett játszóház társaságában.

Ha moziba mennénk a hétvégén, és kedveljük a misztikus thrillereket, egy kis fekete humorral, akkor az Egy kis szívesség című film jó választás lehet, melynek főszereplője egy fiatal egyedülálló blogger anyuka, akinek az egész élete megváltozik, miután találkozik fia barátjának rejtélyes anyjával. A stílusos és lehengerlő Blake Lively egyszerűen sziporkázik a filmben, érdemes lesz megnézni a mozikban.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:10-kor érdemes lehet a Duna TV műsorát választani, ahol Apropó szerelem címmel egy szuper romantikus vígjáték vár ránk, míg vasárnap este az M3-on várható egy kellemes csajos film Esős vasárnap címmel, mely egy klasszikus magyar romantikus drámaként érdemes a megtekintésre. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Natasha • Überbrutál #1 • 7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Megnéztük és nagyon tetszett az egy kis szívesség.