13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2018. október 6. - október 7.)

2018. október 05.
8.2601
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Október 7-én, azaz most vasárnap indul Budapesten, a Csillaghegyen a VII. Indiai Gasztrofesztivál, mely egész álló nap lehetőséget ad arra, hogy a legjobb vegán ételeket kóstolgasd. Az indiai gasztronómia bemutatója mellett lesz kirakodóvásár, hennafestés, sőt még kézműves foglalkozások is gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A legjobb hétvégi programok (2018. október 6. - október 7.) - 2. kép

Idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Virányosi Méz- és Lekvár Fesztivál, mely egész hétvégén várja az érdeklődőket, a legfinomabb kézműves méz- és lekvárkülönlegességekkel. A helyszínen az általános kirakodóvásár mellett lesz bábszínház, kézműves foglalkozás, de még koncertek is, így fellép többek között a MÉZ együttes, valamint Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar.

Már csütörtök óta tart, de egészen vasárnap várja az érdeklődőket a Móri Bornapok, mely egy hamisítatlan gasztrofesztiválként a legjobb bortermelőkkel, lacikonyhákkal, édességekkel és egyéb finomságokkal felszerelkezve biztosít elfoglaltságot a látogatóknak. Az evés-ivás mellett természetesen színvonalas zenei- és táncos produkciók is szórakoztatnak majd minket, esténként pedig neves együttesek fellépésére számíthatunk.

A legjobb hétvégi programok (2018. október 6. - október 7.) - 3. kép

Egészen vasárnapig vár ránk immáron sokadik alkalommal a Siófoki Halfesztivál, ahol egy átfogó kulturális és gasztronómiai rendezvényként minden a halról és a finom halételekről szól majd. Mindemellett gyerekprogramok, kirakodóvásár, valamint nívós fellépők egész hada vár ránk, így a három nap alatt fellép az Ismerős Arcok, a Bikini, a Popdealers és a Zabszalma Együttes is.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21 órakor kapcsoljunk a Duna TV műsorára, ahol Hétköznapi titkaink címmel egy különleges filmdráma kerül vetítésre, míg vasárnap este 20 órakor az HBO-ra érdemes kapcsolni, ahol egy klasszikus dráma, a Gyilkosság az Orient expresszen modern feldolgozását láthatjuk. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

5 éve, 11 hónapja és 13 napja

Lekvárért lehet elmegyek.

válasz erre

krisztike

5 éve, 11 hónapja és 13 napja

Jól hangzik a halfesztivál is meg a méz és lekvár fesztivál is.

válasz erre