13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2018. október 27. - október 28.)

2018. október 26.
9.5651
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Most szombaton, azaz holnap ismét megrendezik a Hősök terén a Töklámpás Fesztivált, aminek részeként az esti órákban mindenki kiviheti a térre az otthonról hozott töklámpását, hogy sok száz világító tökfej díszítse pár óráig a teret. Az esemény idén is adománygyűjtés egyben, a rászoruló gyerekeknek lehet konzerveket vagy más tartós élelmiszert vinni.

A legjobb hétvégi programok (2018. október 27. - október 28.) - 2. kép

Szintén szombaton várja a vendégeket a budapesti Ráday utcában a Tök és Forralt Bor Fesztivál, ami idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a délutáni órákban. Érdemes családdal és gyerekekkel érkezni, a maszkos lurkókat ugyanis édesség várja, de lesz jelmezes felvonulás, a felnőtteket pedig a legjobb forralt borokkal várják a szervezők.

A korábbi hagyományokhoz hűen idén is lesz Daruvonulás a Hortobágyon, mely most vasárnaptól indulva egészen egy teljes hétig tart a Hotrobány HNP Látógatóközpontjában. A daruvonulás ugyanis a jelenlegi időszak legszebb és legkülönlegesebb természeti jelensége, a nemzeti park egyik jelképe, amit kapcsolódó események és programok tucatjaival színesítenek meg a szervezők.

A legjobb hétvégi programok (2018. október 27. - október 28.) - 3. kép

Szabadulószobák Éjszakája név alatt ma estétől különleges elfoglaltság vár ránk az egész országban, ha ismerünk olyan helyet, ahol szabadulószobák üzemelnek, lévén mindegyik ilyen őrült játékot lehetőségünk nyílik féláron kipróbálni. Sok helyen készülnek az este és az éjszaka alkalmából speciális attrakciókkal és egyéb akciókkal, tehát érdemes lesz részt venni a programon.

Ha inkább moziba mennénk a hétvégén, és megnéznénk egy szuper halloweeni filmet, akkor érdemes beülni a Libabőr 2 - Hullajó Halloween című kalandfilmre, melyben egy horrorregény írójának váratlanul életre kel az összes általa megálmodott figurája.



Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:30-kor érdemes az M3 műsorát választani, ahol a Szomorú vasárnap című legendás magyar film kerül adásba, míg vasárnap este 21:15-kor az RTL Klub műsorára kapcsolni, ahol Anyák elszabadulva címmel nézhetünk meg egy tavalyi vígjátékot. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

becky

5 éve, 11 hónapja és 13 napja

A töklámpás tényleg jó móka.

válasz erre

Mirjam

5 éve, 11 hónapja és 14 napja

Tök lámpás éjszakára ki szeretnék menni!

válasz erre