8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2018. november 3. - november 4.)

2018. november 02.
27.2321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Egész hétvégén várja a finom húsételek kedvelőit a Mangalicafesztivál Szegeden, azon belül is a Széchenyi téren, ahol idén már hetedik alkalommal kap szerepet a mangalicás street food. Természetesen nem hiányoznak majd a helyszínről a különféle kézművesek, a legfinomabb sörök, borok, pálinkák, de az egész napos színpadi programok sem.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 3. - november 4.) - 2. kép

November 3-án, azaz szombaton kerül megrendezésre a budapesti Lurdy Házban a Free Food Expo 2018, aminek részeként minden érdeklődő garantáltan átfogó és naprakész információkhoz juthat az ételintoleranciáról. A helyszínen bárki választ és megoldást találhat problémáira, de a kilátogató orvosok jóvoltából a legkorszerűbb diagnosztikai műszereket is kipróbálhatjuk az élelmiszeripari gyártók mentes termékei mellett.

Egészen novemberig tart még a zalakarosi Gyógyfürdő téren a Tök jó Zalakaroson programosorozat, ahol az előttünk álló három nap minden este élő zenével ünnepelhetünk, méghozzá rengeteg kapcsolódó esemény társaságában. Lesz egy halom gyermekprogram, kölyökdisco, jelmezverseny, sült gesztenye, a felnőtteknek forralt bor, melyeket a fürdő területén is megannyi izgalom tetéz.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 3. - november 4.) - 3. kép

Cserszegtomaji Kolbásztöltő Verseny lesz november 3-án, azaz holnap délelőttől a helyi iskola udvarán, ahová nemcsak versenyzőként, hanem résztvevőként is érdemes ellátogatni. Lesz ugyanis disznótoros ebéd, élő zene, az esemény sztárvendége pedig a Jó Laci Betyár, aki saját műsorral kedveskedik majd az egybegyűltek számára.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20 órakor érdemes az HBO műsorára kapcsolni, ahol a tavaly megjelent Ferdinánd című animációs film kerül vetítésre, míg vasárnap este 20:10-kor a Naplemente délben című magyar filmdrámára érdemes vetni egy pillantást az M3-on. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

Hampster

5 éve, 11 hónapja és 6 napja

Kolbásztöltő verseny jól hangzik.

válasz erre

kalifa

5 éve, 11 hónapja és 6 napja

Huu ezek a gasztro fesztiválok mindig annyira jók.

válasz erre