8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2018. november 24. - november 25.)

2018. november 23.
21.9081
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A mai napon hivatalosan is elindul Budapest egyik legnagyobb és leglátványosabb adventi vására a Szent István Bazilikánál, ahol egészen az év végéig 160 kiállító és 200-nál is több program vár majd az érdeklődőkre. Az általános vásári hangulat mellett a főbb attrakciók között találjuk majd a korcsolyapályát, valamint Közép-Európa egyik legnagyobb 3D fényfestését.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 24. - november 25.) - 2. kép

Most szombaton, azaz november 24-én délelőtt 10-től 19 óráig várja az érdeklődőket a XV. Jubileumi Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál a budapesti Vajdahunyad Várában, ahol egy nap alatt az ország legjobb borai és sajtjai kerülnek felvonultatásra. A helyszínen várhatóan 300-500 féle különböző újbort kóstolgathatnak az érdeklődők, melyek mellé 80-nál is több kézműves sajtból csemegézhetnek.

TerraAkva címmel terrarisztikai börze lesz Budapesten a TEMI Fővárosi Művelődési Házban november 25-én délelőtt 10 órától, aminek részeként a legkülönfélébb pókok, kígyók, békák, hüllők, teknősök, csigák és egyéb állatok kerülnek bemutatásra. A kiállítás célja, hogy ritka állatokat is megcsodálhassanak az érdeklődők, de lesznek olyan érdekes kísérőprogramok is, mint a Leopárdgekkó szépségverseny.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 24. - november 25.) - 3. kép

November 24-én, azaz most szombaton kerül megrendezésre az Öreg-tó partján a Tatai Vadlúd Sokadalom, aminek részeként egész napos kapcsolódó programok, madármegfigyelések és egyéb érdekességek várnak az érkezőkre. A megfigyelés mellett lesznek bemutatók, előadások, filmvetítések, sőt még gyerekprogramok is, így a helyszínen garantáltan mindenki megtalálja majd a maga számításait.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 22 órakor érdemes lehet a TV2 műsorát választani, ahol a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című vígjáték kerül vetítésre, míg vasárnap a Duna TV lehet jó választás, ahol egy különleges francia vígjáték, a Moliere két keréken kerül adásba. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

pilótakeksz

5 éve, 10 hónapja és 13 napja

Valahogy most semmi kedvem menni sehova. Programok sem túl izgalmasak.

válasz erre

Bogyó

5 éve, 10 hónapja és 13 napja

Adventi vásárhoz még kicsit korán van.

válasz erre