12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2018. november 17. - november 18.)

2018. november 16.
23.7241
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Egészen vasárnapig várja a jelenlegi és a leendő szülőket a Budapest Sportarénában a Baba-Mama Expo, aminek részeként ismét minden a babákról és a mamákról, de a leginkább azért az apróságokról szól majd. Az expón megismerkedhetünk a legjobb babás és mamás újdonságokkal, kipakol a helyszínre a legtöbb gyártó, forgalmazó, lesznek kapcsolódó tanácsadások, programok, tehát garantáltan mindenki megtalálja majd a számításait.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 17. - november 18.) - 2. kép

A legfinomabb halételekkel és igazi vásári hangulattal várja november 17-én, szombaton a Várkert Bazárban az érdeklődőket a Magyar Ízek Őszi Vására és a Halbazár. Az ingyenes belépéssel kecsegtető rendezvény megannyi élménnyel és kapcsolódó tematikus programmal kecsegtet majd az érdeklődők számára, a háttérben már a karácsonyhoz kapcsolódó ételekkel és összetevőkkel.

Ha imádjuk a gesztenyét, vasárnapig tart a budapesti Gesztenyéskertben a Budai Gesztenyefesztivál névre keresztelt esemény, ahol a hétvégén minden erről a hamisíthatatlan őszi gyümölcsről szól majd. A helyszínen a gesztenye legkülönfélébb formáját ismerhetjük meg önmagában, sülve, főve, pirítva, feldolgozva, más ételekben, de lesz gesztenyesör, gesztenyepálinka és kapcsolódó vidám programok is.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 17. - november 18.) - 3. kép

Idén is megrendezésre kerül Hajdúszoboszlón a Márton Napi Libalakoma névre keresztelt programsorozat a Szent István parkban, ahol a jeles esemény alkalmából napokon át torkoskodhatunk a legkülönfélébb finomságokkal. Az ízletes libaételek és libalakomák mellett természetesen megannyi zenés és kulturális programmal is készülnek a szervezők, így lesz igazi családi eseménnyé az egész.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 20 órakor érdemes lehet az M3 műsorára kapcsolni, ahol egy francia-belga vígjáték, a Hogyan nevezzelek? kerül vetítésre, míg vasárnap este 21 órakor a Viasat 3 lehet jó választás, ahol a Hamupipőke klasszikus történetét ismerhetjük meg új tálalásban. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

kalifa

5 éve, 9 hónapja és 25 napja

Magyar ízek tényleg nagyon jó.

válasz erre

monyó

5 éve, 9 hónapja és 26 napja

Ohh magyar ízek vásárra megyünk. Mindig jó kaják vannak!

válasz erre