A legjobb hétvégi programok (2018. november 10. - november 11.)

Brauny , 2018. november 09.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már csütörtökön indult, de egész hétvégén tart a Danubius Hotel Gellért által szervezett Márton napi Borfesztivál, ahová korlátlan italfogyasztással és Michelin-csillagos fogásokkal várják az érdeklődőket. A helyszínen mintegy száz borász kínálja majd ízletes finomságait, amihez szuper borvacsorák társulnak, pénteken és szombaton pedig ráadásul még afterparty is lesz, így az Anna and the Barbies, valamint a Maszkura és a Tücsökraj fellépését élvezhetjük majd.


A legjobb hétvégi programok (2018. november 10. - november 11.) - 2. kép

Szent Márton Újborfesztivál és Libator lesz az előttünk álló hétvégén a szentendrei Skanzenben, aminek részeként lehetőségünk nyílik megismerni a Kárpát-medencében uralkodó, Szent Márton napjához köthető népszokásokat. A különleges hagyományok felelevenítése mellett ráadásul lesz bor- és ételkóstoló, vidám tollfosztás, rengeteg mese, koncert és természetesen a táncház sem hiányozhat majd a sorból.

Márton-napi pincejárásra kerül sor Pannonhalmán, ahol egész hétvégén lehetőségünk nyílik felfedezni az apátság környékén elhelyezkedő pincesorokat. A pincészetek ebből az alkalomból természetesen kapcsolódó programokkal és kóstolókkal várják az érkezőket, akik pincéről-pincére haladva vélhetően igencsak jókedvűen fejezhetik majd be a túrát.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 10. - november 11.) - 3. kép

Hollókőn sem marad ki az évről-évre megszokott Szent Márton-napi Vígasság, így aki most szombaton ellátogat az Ófaluba, az tizenegyedik alkalommal lehet részese ennek a csodálatos időutazásnak. A népszokások felelevenítése mellett a helyszínen rengeteg házi sütemény, lekvár, kézimunka és egyebek vására vár ránk, méghozzá libás játékok és versenyek mellett.

Ha szívesen beülnénk egy moziba a hétvégén, a Pizzarománcot érdemes most betervezni, Emma Roberts legújabb filmje ugyanis egy vérbeli romantikus vígjáték lett, a főszerepben a pizzával és egy kellemes szerelmi történettel.

A legjobb hétvégi programok (2018. november 10. - november 11.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 22:25-kor érdemes lehet az RTL Klubra kapcsolni, ahol a Magic Mike XXL című vígjátékon nevethetünk nagyokat, míg vasárnap az M3 műsorán találhatunk szuper programra a 20:20-kor kezdődő Vámmentes házasság című filmdráma képében. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

debbie • Pipi #1 • 5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Látom mindenhol Márton nap lesz.