13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2018. március 17. - március 18.)

2018. március 16.
7.1981
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Elérkezett az év első hosszú hétvégéje, mely országszerte változatos eseményekkel várja az érdeklődőket, így már tegnap óta tart, de egészen vasárnapig érdemes lesz ellátogatni a szentendrei Skanzenbe, ahol Huszáros hétvége várja az érkezőket. Az esemény részeként minden az 1848-as szabadságharcról szól, így kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak elfoglaltságot, legyen szó akár bajuszpödrésről, akár a huszárlét megismeréséről, vagy éppen egy kis kapcsolódó számháborúzásról.

A legjobb hétvégi programok (2018. március 17. - március 18.) - 2. kép

A mai naptól egészen vasárnapig várja a finom disznótoros ételek kedvelőit a Tiszator Böllérfesztivál az abádszalóki Füzes kempingben, ahol idén is igazi versengés várható majd az ország legjobb böllérjei között. Sőt mi több, miközben a szervezők több mint 200 méter kolbászt sütnek, lesz pálinka- és pogácsaverseny, de érkeznek busók, csikósok, népi- és hagyományőrzők, íjászok, sőt koncertek is várhatók, így fellép például a Cimbaliband.

Múlt vasárnap óta állandó programokkal és igazi húsvéti készülődéssel várja az érdeklődőket a KaméLeon Kerámia Budapesten a Lónyay utca 28-as szám alatt, így egészen március 31-ig mindenki csatlakozhat a változatos worskhopok valamelyikéhez. A kicsik és nagyok számára egyaránt különleges kreatív foglalkozások leginkább a kerámiaművészet és a kerámiafestés köré fonódnak, de más érdekességeket is tanulhatnak az érdeklődők.

A legjobb hétvégi programok (2018. március 17. - március 18.) - 3. kép

Ha egy jó kis mozifilmre ülnénk be a hétvégén, a filmszínházak már vetítik az év nagy húsvéti slágerét, mely Nyúl Péter címmel egy elragadó animációs film lett, amiben a címadó főhős bájos tanyasi kalandjait ismerhetjük meg, amint a saját jogaiért harcol a gazdával.

Amennyiben inkább a tévé elé ülnénk le a hétvégén, válasszuk szombaton este a Duna TV műsorát, ahol 20:40-kor Anyám és más futóbolondok a családból címmel egy igazi magyar filmdráma kerül műsorra, míg vasárnap a Viasat 3 kínál könnyed kikapcsolódást, ahol 19:25-kor a Horrorra akadva 4 című vígjátékot láthatjuk. Ne felejtsd: ha nincs kábeltévéd, vagy nem leszel otthon, a Telenor MyTV szolgáltatásával akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Cynthia

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

Jajj Nyúl Péter! Meg akarom nézni. mosolygó smiley

válasz erre