2019. március 24., vasárnap • Gábor, Karina

A legjobb hétvégi programok (2018. március 10. - március 11.)

Brauny , 2018. március 09.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Egészen április végéig tart, így ezen a hétvégén is változatos programokkal vár ránk a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, ezáltal garantáltan találunk magunknak elfoglaltságot a városban az elkövetkezendő napokban. Ma este például a Városházán Arany János emlékest várható, vasárnap pedig a Toldiból készült színdarabot tekintheti meg a közönség.

A legjobb hétvégi programok (2018. március 10. - március 11.) - 2. kép

Ha egy jó kis jazz koncerten vennénk részt, látogassunk el ma este 20 órakor a budapesti Várkert Bazárba, ahol két nagyszerű zenekar, a Dresch Vonós Quartet, és a szlovák Milo Suchomel Quartet lép színpadra. A V4 Várkert Koncertek sorozatának részeként megrendezésre kerülő eseményen a jazz legkülönfélébb ágainak kedvelői találhatják majd meg a számításaikat.

Már hétfő óta tart, de egészen vasárnapig még érvényben van az Országos Étterem Hét, aminek részeként Budapesten és vidéken egyaránt több száz közép- és felső kategóriás étteremben fogyaszthatunk kedvezőbb árakon. A lehetőség leginkább a háromfogásos ebéd- és vacsoramenüre vonatkozik, így amennyiben normál esetben nem tudunk étterembe menni, most itt a remek alkalom.

A legjobb hétvégi programok (2018. március 10. - március 11.) - 3. kép

Ha imádjuk a tavaszt és a hóvirágokat, illetve szeretnénk megcsodálni őket természetes élőhelyeiken, a hétvégén már érdemes lesz próbálkozni meglesésükkel az Alcsúti Arborétumban, ahol március 15-ig várja az érdeklődőket a Hóvirágünnep. Az esemény részeként két és fél hektáron, csodálatos erdei környezetben, természetes élőhelyükön tekinthetjük meg a különleges hóvirágokat, méghozzá mind a 24 változatos típust.

A héten debütált a mozikban Chris Hemsworth legújabb filmje, a 12 KATONA, melyben még felesége, Elsa Pataky is szerepel. Szeptember 11 után egy elit kommandós alakulatot elküldenek az afgán hegyek közé, hogy eljussanak Mazár-e Sarifba, elfoglalják a várost és elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát.

Ha a jó idő ellenére inkább a tévé elé kuporodnánk le a hétvégén, válasszuk szombat este 21 órakor a Viasat 3 műsorát, ahol egy vérbeli csajos film, a Szex és New York 2 kerül levetítésre, míg vasárnap este az M2 lehet érdekes számunkra a 21:10-kor kezdődő Egy szerelem gasztronómiája című magyar zenés film miatt. Ha nincs otthon kábeltévéd vagy éppen úton leszel, válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel még okostelefonodon is nézheted kedvenc műsoraidat.
 
2 hozzászólás

Lili • Messiás #2 • 1 éve, 1 hónapja és 14 napja

Étteremhét nem rossz, épp tegnap voltunk.

baboka • Pipi #1 • 1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Már nem is tudom mikor láttam utoljára hóvirágot.