2019. március 22., péntek • Beáta, Izolda

A legjobb hétvégi programok (2018. május 5. - május 6.)

Brauny , 2018. május 04.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha egy vagány kis Duna-parti eseményre látogatnál a hétvégén, látogass el holnap a Műegyetem rakpartra, ahol a Dunai Regatta 2018 részeként sárkányhajós és evezős csapatok mérik majd össze egymással tudásukat. A vízi események mellett a szárazföldön cheerleader show, sportprogramok sokasága, valamint szuper hazai bandák és DJ-k koncertjei várják a látogatókat egészen vasárnap hajnalig.

A legjobb hétvégi programok (2018. május 5. - május 6.) - 2. kép

Ha valami nyugodtabb programra vágynánk szombaton, akkor érdemes lehet leruccanni a budapesti Kopaszi-gátra, ahol Szezonnyitó Le Flow jóga várja az érdeklődőket. Legyünk akár gyakorlott jógázók, akár kezdők, a helyszínen a friss levegőn, kellemes folyóparti környezetben, lágy dallamok társaságában adózhatunk a Le Flow jóga örömeinek, mely nem csak simán jóga, hanem egy életérzés.

Amennyiben inkább a gyerekekkel kapcsolódnánk ki a hétvégén, szintén szombaton, a délelőtti órákban nyitja meg kapuit a Barka Tanyán a Barka Állatsimogató, ahol a gyerekek és a felnőttek egész nap kedves állatok között tölthetik az idejüket. A helyszínen simogathatunk kecskéket, nyuszikat, juhokat, de akár még zebut és lámát is, miközben sétalovaglás, kutyás bemutató, arcfestés, zsákbamacska és szalmalabirintus színesítik a programot.

A legjobb hétvégi programok (2018. május 5. - május 6.) - 3. kép

Idén már 16. alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Pulykanapok, amihez május 4-e és május 6-a között a Kossuth téren még a CsokoláDAYS Édesség Hétvége is csatlakozni fog. A helyszínen így harminc óriási stand és tonnányi édesség várja a látogatókat, ahol a bűnös élvezetek mellett cukor- és gluténmentes finomságok is várnak ránk az ország legjobb és legnagyobb manufaktúráitól.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, válasszuk szombat este 20:35-kor a Duna TV műsorát, ahol Mona Lisa mosolya címmel egy zseniális romantikus vígjáték kerül képernyőre, míg vasárnap este 22:25-től az RTL Klub-ra lesz érdemes kapcsolni, ahol a Fák jú Tanár úr! című német vígjátékon kacaghatunk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

bettike • Überbrutál #2 • 11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mi csak fagyizunk meg persze anyuékhoz megyünk.

mokus84 • Überbrutál #1 • 11 hónapja, 1 hete és 6 napja

El kéne menni Debrecenbe. Egészen jó programnak tűnik a pulyka és a csoki.