14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2018. május 19. - május 20.)

2018. május 18.
5.0371
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon az Avasi Boranglás, mely városszerte 40 helyszínen, 60 borászattal, 20 gasztroponttal, 30 utcazenésszel, 6 nagykoncerttel és 70 programmal vár majd a látogatókat. A legjobb borok és a legfinomabb ételek mellett így a mai nap és holnap is egész napos családi elfoglaltságok várják az érkezőket, méghozzá a Compact Disco és a Quimby koncertjével párosítva.

A legjobb hétvégi programok (2018. május 19. - május 20.) - 2. kép

Az ízletes ételek, ételkülönlegességek, valamint a gasztronómia kedvelőinek legnagyobb örömére idén is lesz Gourmet Fesztivál a Millenárison, mely első ízben lépi túl az ország határait. Ez a gyakorlatban még több kiállítót, még több mesterszakácsot, és még több izgalmas, illetve finom ételt jelent, amit egyszerűen kötelező lesz megkóstolni mindenkinek.

Természetesen Pünkösd alkalmával sem spórol a programokkal a hollókői múzeumfalu, valamint a szomszédságban álló vár, ezáltal Pünkösdölés és Várjátékok Hollókőn címmel hétfőig változatos programok sokasága várja az érkezőket. A helyszínen felelevenítésre kerül hazánk legtöbb pünkösdi hagyománya, méghozzá fergeteges jókedv, táncház, népi koncertek és természetesen gasztronómiai ínyencségek társaságában.

A legjobb hétvégi programok (2018. május 19. - május 20.) - 3. kép

Országos Gulyásverseny és Pásztortalálkozó lesz holnap, azaz május 19-én a Hortobágyon, ahol a pusztai állatparkban lehetőségünk nyílik megismerni a pásztorok és a gulyások körében még ma is élő hagyományokat. Az eseményre az ország számos pontjáról érkeznek majd juhászok, gulyások és bojtárok, hogy egy óriási versenyben bizonyítsák rátermettségüket, így lesz ostorcsattogtatás, gulyásbot dobát, és még fülszám olvasás is.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21:35-kor válasszuk a TV2 műsorát, ahol egy 2015-ös amerikai vígjáték, a Csábítunk és védünk kerül vetítésre, míg vasárnap este 21 órakor a Duna TV lehet jó választás, hiszen egy nagyszerű romantikus drámát adnak majd a nyolcvanas évekből Szoba kilátással címmel. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Perec

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ezt a gourmet mindig esőben rendezik meg.

válasz erre