9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

A legjobb hétvégi programok (2018. május 12. - május 13.)

2018. május 11.
3.3321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Május 13-án, azaz most vasárnap ünnepeljük immáron szokásosan az Európa-napot, aminek részeként a Szabadság téren rengeteg családi program, kapcsolódó futóverseny, sőt még Budapest Bár és Pál Utcai Fiúk koncertek is várnak az érkezőkre. Az esemény délelőtt 11 órától várja az érdeklődőket, először leginkább a gyermekes családokat, majd délután egyre komolyabb, felnőttesebb eseményekkel mindenki mást is az esti záró koncertekre.

A legjobb hétvégi programok (2018. május 12. - május 13.) - 2. kép

Rosalia 2018 - Rosé és Pezsgő Liget név alatt egész hétvégén várja az ízletes borok és a fesztiváli hangulat kedvelőit a Városliget, ahol ismét három napon át rózsaszínben láthatjuk majd az egész világot. Az idén már hetedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen a finom borok és pezsgők mellett újra nagy szerepet kapnak a családi programok, valamint a koncertek is, ezáltal feelép többek között a New Level Empire és a Lóci játszik.

Május 12-én, azaz most szombaton érdemes lesz a budapesti Máriaremetei Bazilikához látogatni, ahol Templomkerti esték név alatt nemcsak bensőséges és relaxáló hangulat vár majd ránk, hanem egy különleges jótékonysági lehetőség is. Az esemény részeként a szentmisén túl megzenésített verseket hallgathatnak az érkezők, méghozzá Schmitt Pálné háziasszonykodásával.

A legjobb hétvégi programok (2018. május 12. - május 13.) - 3. kép

Ha egy jóféle koncertet látogatnánk meg, menjünk még ma este a Várkert Bazárba, ahol V4 koncert lesz, ezáltal este 8 órától a Hot Jazz Band, majd a V4 Quartett fellépése várható. Míg előbbi banda a 20-as, 30-as és 40-es évek korai jazz hatásait idézi fel előttünk, addig a V4 Quartettben a V4-es országok négy ismert és elismert jazz zenésze idézi fel a műfaj aranykorát.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 23:40-kor a Viasat 3 műsorán várnak ránk humoros pillanatok a Szakíts, ha bírsz című romantikus vígjátékkal, míg vasárnap este 21:05-kor a Duna TV-re lesz érdemes kapcsolnunk, ahol a Csodálatos Júlia című, részben magyar vígjátékot élvezhetjük. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 5 hónapja és 20 napja

Rosalia mindig nagyon jó kis esemény. mosolygó smiley

válasz erre

Bogyó

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nagyon jók ezek a nyári fesztiválok.

válasz erre