12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2018. június 30. - július 1.)

2018. június 29.
15.1391
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha egy szuper nyári fesztivál részesévé szeretnél válni, akkor téged is sok szeretettel vár a soproni VOLT Fesztivál, mely minden évben egyre nagyobb neveket és egyre több attrakciót vonultat fel a bulizás kedvelőinek. A kérdéses esemény ma és holnap még egész napos programokkal vár, így olyan fellépőket csíphetsz el, mint a Limp Bizkit, Steve Aoki, az Avenged Sevenfold, az itthoni bandák közül pedig a Halott Pénz, az AWS vagy a Punnany Massif.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 30. - július 1.) - 2. kép

Ha inkább a magyar tenger felé vennéd az irányt, egészen vasárnapig vár rád a Balaton Fesztivál a balatonkenesei Széchenyi parkban, ahol három napon át 18 szuper fellépő koncertjét élvezheted majd. Fellép többek között DJ Dominique, az Animal Cannibals, Csordás Tibi, Andy Kraft és még Nigel Stately is, mindemellett pedig az első szabadtéri UV partira is itt kerül majd sor.

Persze Budapesten sem lesz hiány a különc programokból, így leginkább a hazai krisnahívők jóvoltából idén is megrendezésre kerül a Szekérfesztivál a Vörösmarty tér és a Városliget között, mely most szombaton várja az érdeklődőket. A helyszínre érkezők egész nap jógával, mantrákkal, ételekkel, énekekkel és egyebekkel fedezhetik fel az ősi India hitvilágát és sajátosságait, méghozzá a lélek nyelvén keresztül.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 30. - július 1.) - 3. kép

Idén már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztivál, mely három napon át, egészen vasárnapig kínál nekünk különleges programokat az ízletes kézműves sörök és házi finomságok kóstolgatása, illetve vására mellett. A jó hangulatról olyan zenekarok gondoskodnak majd, mint az ír kocsmapunkban utazó Firkin, vagy a világslágereket magyar örökzöldekkel és egy kevés rockos kísérettel elegyítő Zorall.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este válasszuk a Duna TV műsorát, ahol 20:35-kor egy klasszikus csehszlovák vígjáték, a Szeszélyes nyár kerül vetítésre, míg vasárnap este az RTL Klub lehet jó választás, ahol 20:05-kor a Megint 17 című amerikai romantikus vígjátékot vetíti a csatorna. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

Zita.Péter

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Balcsin nagyon hideg volt tegnap.

válasz erre

leoni

6 éve, 2 hónapja és 26 napja

Jó programok. Most még az idő sem rossz.

válasz erre