13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2018. június 2. - június 3.)

2018. június 01.
7.9871
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


A hagyományokhoz hűen idén is minden hétvégén gyereknap lesz a Hajógyári szigeten, lévén június 2-án, azaz most szombaton nyit a Generali Gyerek Sziget, ahol két napon át ismét változatos elfoglaltságok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Lesz többek között Halász Judit és Kaláka koncert, színház, jógakaland, gladiátor futás, és ha nem lenne elég, mindez teljesen ingyen.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 2. - június 3.) - 2. kép

Ha egy igazán szuper vidéki fesztivál részesei lennénk a hétvégén, látogassunk el ma vagy holnap a Csurgói Csuszafesztiválra, ahol óriási hangulatban, folyamatos programok mellett ízlelgethetjük meg a legjobb magyar csuszát. Ezen felül a kísérőprogramok között megannyi családi elfoglaltság és igazi sztárfellépők is várnak az érkezőkre, így ma este az Ismerős Arcok, holnap pedig Tolvai Reni, majd a Strokes szórakoztatja az embereket.

Ismét a Feszt!Eger nyitja meg a szokásos nyári fesztiválszezont, ezáltal már csütörtök óta tart, de vasárnap hajnalig várja a zenekedvelőket a Bolyki-völgy, ahol a magyar zenei élet színe-java megtalálható lesz. Fellép például a Kowalsky meg a Vega, a Wellhello, a Road, a Zanzibár, a Paddy and the Rats, a 30Y, a Depresszió, de még az Intim Torna Illegál is.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 2. - június 3.) - 3. kép

Ma és holnap egyaránt óriási fesztivál vár majd ránk a miskolci Diósgyőri várnál is, ahol megrendezik a szokásos Borsodi Fonó Folkfesztivált, ahol kismesterség bemutatók, kézműves vásár, bor- és pálinka udvar, illetve egy halom kísérőprogram vár majd ránk. Fellép többek között Fodor Shodor Balázs, a LuiBig, de az est sztárvendégei a Csík zenekar és az Ocho Macho lesznek.

Ha moziba mennénk a hétvégén, nagyszerű választás lehet a Könyvklub - avagy az alkony ötven árnyalata című vígjáték, melyben négy nagymamakorú nő második kamaszkorát ismerhetjük meg, hogy kiderüljön: a hatodik X után is van élet.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 2. - június 3.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este érdemes az RTL Klub műsorát választani, 20 óra magasságában ugyanis a Már megint bérgyilkos a szomszédom című akció-vígjáték kerül műsorra, míg vasárnap este a Duna TV ad egy igaz klasszikust, 22 órakor a Hamlet egy 1990-es feldolgozását. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 3 hónapja és 27 napja

Gyerekszigetre biztos mennek nővéremék. mosolygó smiley Nagyon szeretik.

válasz erre

krisztike

6 éve, 3 hónapja és 27 napja

A Könyvklubot megnéztük és eszméletlen jó volt. röhögő smiley Ajánlom mindenkinek!

válasz erre