2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

A legjobb hétvégi programok (2018. június 23. - június 24.)

Brauny , 2018. június 22.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Gyerek Sziget, aminek jóvoltából június 23-án és 24-én ismét az apróságok vehetik uralmuk alá a Hajógyári-szigetet, hogy ott kortársaikkal és szüleikkel együtt elmerüljenek a változatos programokban. A megannyi ingyenes elfoglaltság mellett a hétvége egyik nagy különlegessége a sétalovaglás lesz, de a fellépők között is érdemes lesz körülnézni, hiszen többek között Rutkai Bori és bandája is koncertet ad majd.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 23. - június 24.) - 2. kép

Ha inkább egy felnőttesebb fesztivált választanánk magunknak, már szerda óta tart, de még vasárnap hajnalig nagy buli vár ránk a Fishing on Orfű keretein belül. A helyszínen a kapcsolódó programok és a fürdés mellett ismét a koncerteken lesz a hangsúly, így olyan fellépőket nézhetünk meg, mint az Ivan & the Parazol, a Bohemian Betyars, az Esti Kornél vagy az Óriás.

Idén már tizedik alkalommal rendezik meg Szankon, a Kiskunság oázisában a Méz és Meggyfesztivált, aminek részeként ma és holnap minden a nektárról és erről az ízletes gyümölcsről szól majd. A helyszínen rengeteg tematikus és családi program várja majd a látogatókat, méghozzá neves sztárvendégek, ügyességi versenyek és egyéb ötletes események társaságában.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 23. - június 24.) - 3. kép

Már hétfő óta tart, de egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a XXVI. Bükkaljai Borfesztivál és Nemzetközi Borverseny, mely Bogácson a termálfürdő és a pincesor közelében várja borkedvelő fesztiválozókat. A zenés bortúrát folyamatos vidámság, megannyi változatos esemény, vásári hangulat, előadások, tűzijáték, sőt még természetesen koncertek is színesítik majd.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este kapcsoljunk a TV2-re, ahol 21 órakor indul a Szexvideó című amerikai vígjáték, míg vasárnap este kilenckor a Viasat 3-at érdemes választanunk, ahol a Felkoppintva című romantikus vígjátékon nevethetünk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

Gizus • Überbrutál #2 • 8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jók az ilyen gasztro fesztiválok.

monyó • Überbrutál #1 • 8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Méz és meggyfesztiválról még nem hallottam. Jónak tűnik.