2019. február 20., szerda • Aladár, Álmos

A legjobb hétvégi programok (2018. június 16. - június 17.)

Brauny , 2018. június 15.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Harmadik hétvégéjéhez érkezik a Gyerek Sziget a budapesti Hajógyári-szigeten, ahol az elkövetkezendő két nap az apák ünnepe lesz, ezáltal egy sor olyan attrakció vár a gyermekekre és az apukákra, melyek a közös köteléket erősítik. Ezen felül a szokásos programok mellett lesznek zenei koncertek is, így fellép a PASO, a Kiskalász, valamint a PomPomParty is.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 16. - június 17.) - 2. kép

Szintén az apákra koncentrál június 17-én, azaz most vasárnap a UNICEF Apák Napja rendezvény is a budapesti Marczibányi téri Sportközpontban, ahol számos interaktív program várja majd a családokat. Ezen kívül rengeteg sztárapuka - Sebestyén Balázs, Hajós András, Harsányi Levente, Nánási Pál stb. - mellett sportmérkőzések és ügyességi versenyek is lesznek, de Varró Dániel is itt dedikálja majd először legújabb könyvét.

I. Kőröshegyi Levendulafesztivál indult a mai nap, mely egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a Balaton mellé, ahol ingyenes előadások mellett rengeteg kapcsolódó programra is számíthatnak a látogatók. Lesz például levendulaszedés, kézműves szappankészítés, valamint levendulás ételfőzés is többek között.

A legjobb hétvégi programok (2018. június 16. - június 17.) - 3. kép

Ma és holnap Esztergomban is elindul a nyár, méghozzá a szokásos Nyárnyitó zenei fesztivállal, aminek részeként újfent szuper magyar zenekarok és fergeteges hangulat várja az érdeklődőket. Június 15-én, azaz ma este 21 órától például a Ladánybene 27 lép színpadra, míg másnap, azaz június 16-án Deák Bill Gyula ad fergeteges koncertet.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21:20-kor érdemes a TV2-re kapcsolni, ahol Bor, mámor, Provence címmel egy amerikai-angol vígjátékot nevethetünk végig, míg vasárnap este 20:05-kor az RTL Klub mosolyogtat meg minket a Gyerekjáték című amerikai vígjátékkal. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
3 hozzászólás

bababum • Pipi #3 • 8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon szeretjük a gyerekszigetet. Minden évben megyünk.

krisztike • Überbrutál #2 • 8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mi Tihanyba mentünk levenduláért.

hemberender • Hiperaktív #1 • 8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Deák Bill nem fergeteges koncertet ad, hanem brutált