9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

A legjobb hétvégi programok (2018. július 7. - július 8.)

2018. július 06.
13.4141
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Már szerda óta tart, de egész hétvégén vár rád Zamárdiban az év egyik legnagyobb magyar fesztiváljaként ismert Balaton Sound, ahol idén is egy nagyot lazulhatsz, illetve pöröghetsz minőségi külföldi fellépőkkel a színpadon. Az elkövetkezendő napokban így olyan sztárokat csíphetsz el a Soundon, mint Rita Ora, Big Sean, a W&W, David Guetta, vagy az Axwell Ingrosso.

A legjobb hétvégi programok (2018. július 7. - július 8.) - 2. kép

Ha imádod a jó magyar pálinkát, akkor neked is Boldogkőváralján a helyed az előttünk álló hétvégén, ahol ma és holnap minden a legjobb barackpálinkáról szól. A kapcsolódó rendezvény a VII. Gönci Barack Vigasság név alatt található meg, aminek részeként nemcsak megkóstolhatod az ország legjobb pálinkáit, hanem olyan fellépők koncertjeit is élvezheted, mint a Magashegyi Underground, vagy a Hobo és zenekara.

Idén is megrendezésre kerül, méghozzá éppen most hétvégén a Tiszafüredi Halas Napok, aminek részeként az egész város ismét egy nagy fesztivállá alakul, így azon túl, hogy minden a finom halételekről szól, szuper koncertek is várják a látogatókat. Pénteken például Krisz Rudi, Majka, valamint MC Hawer és a Teknő várja az érdeklődőket, de lesz még Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, Welhello és Edda művek is.

A legjobb hétvégi programok (2018. július 7. - július 8.) - 3. kép

Ha csak szimplán egy vagány és családias kis rockfesztiválra vágynál a hétvégén, vedd az irányt Szentgotthárd felé, ahol idén már 29. alkalommal kerül megrendezésre a legendás Hopplá Fesztivál. A péntek és szombat este is megrendezésre kerülő eseményen olyan fellépőket nézhetsz majd meg, mint a Zorall, a Lord, a P. Mobil, az Omen, a Rómeó Vérzik vagy a Road.

Egy nagyon jó vígjátékkal frissült a mozik kínálata, ugyanis a héten debütált a filmszínházakban a Haverok harca című amerikai vígjáték, mely igaz történet alapján készült. Néhány gyerekkori jó barát a mai napig minden májusban fogócskázik, de egyik barátjukat soha nem sikerült elkapniuk. Vajon most végre sikerül nekik?

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este válasszuk a Duna TV műsorát, ahol egy igencsak megható filmdráma, a Hitchcock és Tippi Hedren kerül vetítésre, míg vasárnap este 20 óra után pár perccel az RTL Klub adja a Faterok motoron című őrült vígjátékot. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

mokus84

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Irány a Sound! mosolygó smiley

válasz erre

kalifa

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Gondolom a legtöbben a Soundra mennek. De engem a mozi nagyon érdekel.

válasz erre