2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

A legjobb hétvégi programok (2018. július 14. - július 15.)

Brauny , 2018. július 13.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A mai napon kezdődnek és egészen vasárnapig várják az érdeklődőket a hagyományos Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok, melyek részeként ismét betekintést nyerhetünk Károly Róbert és Nagy Lajos királyaink uralkodásának idejébe. Lesz jelmezes felvonulás, lovagi torna, királyi menet, de kiállítások, foglalkozások, középkori vásár és egy sor kapcsolódó program is társul az egyik legnagyobb magyar várjátékhoz.

A legjobb hétvégi programok (2018. július 14. - július 15.) - 2. kép

Idén is megrendezésre kerül a velencei tó partján az EFOTT zenei fesztivál, mely kedd óta várja már a látogatókat, és egészen hétfőig kitart, tehát bátran érdemes még nekiindulni. Pláne, hogy a kísérőprogramok mellett idén is ismert sztárok sokasága érkezik Velencébe, így fellép többek között a Volbeat, John Newman, a Dub FX, valamint a hazai könnyű- és rockzenei színtér legtöbb jelentős képviselője.

A keményebb rockzenék kedvelőinek legnagyobb örömére idén is megszervezték Dunaújvárosban Magyarország legnagyobb rock- és metal zenei fesztiválját, avagy a Rockmaraton-t, mely vasárnapig várja a zenekedvelőket. Idén olyan zenekaroktól lesz hangos a Duna partján meghúzódó Szalki-sziget még az előttünk álló napokban, mint a The 69 Eyes, a Tiamat, az Alestorm, az Iced Earth, a Carpathian Forest vagy a legendás magyar Tormentor.

A legjobb hétvégi programok (2018. július 14. - július 15.) - 3. kép

Ha egy igazán sokszínű fesztiválon ütnéd el az idődet, akkor idén is vár rád a Bánkitó Fesztivál, ahol fellép az alternatív zenei élet legtöbb magyar és számtalan külföldi bandája, illetve DJ-je. A szombatig tartó eseményen olyanok lépnek színpadra, mint a SUUNS, a Shigeto, az orosz Sado Opera, a francia Acid Arab, a magyarok közül pedig a Hiperkarma vagy az Esti Kornél.

Amennyiben inkább egy jó kis animációs filmre ülnél be a hétvégén, érdemes a megtekintésre a Hotel Transylvania 3, mely egyfajta mesébe átültetett Adams Family-ként néhány vámpír és egyéb rémség különleges nyaralásáról szól, aminek részeként a teremtmények humorosabbnál-humorosabb helyzetekbe kerülnek.

A legjobb hétvégi programok (2018. július 14. - július 15.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este válasszuk a Duna TV műsorát, ahol 21:05-kor a Fanny és Alexander című, a nyolcvanas évek legszebb időszakát felölelő filmdrámát tekinthetjük meg, míg másnap este kilenckor a Viasat 3 műsorán találhatunk kellemes elfoglaltságot az Ünneprontók ünnepe című romantikus vígjátékkal. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

Enci • Überbrutál #1 • 7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mennyi ilyenkor a fesztivál. Minden héten van egy.