A legjobb hétvégi programok (2018. január 6. - január 7.)

Brauny , 2018. január 05.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Amennyiben nekünk sem volt még elég a karácsonyi hangulatból és szeretnénk egy kicsit életben tartani a varázst, akkor érdemes lehet ellátogatni az éppen ma záró pécsi Karácsonyi Kiállításra. Az esemény segítségével még egyszer megidézhetjük az ünnep igazi hangulatát, miközben természetesen olyan részleteket is megtudhatunk a karácsonyról, amit korábban még soha.

A legjobb hétvégi programok (2018. január 6. - január 7.) - 2. kép

Egy kicsit túlmutatva a hétvégén, január 8-án, azaz hétfőn indul Budapesten - a Fővárosi Nagycirkuszban, a Várkert Bazárban és a Nemzeti Színházban - a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál. Az egy teljes héten át tartó eseményen 4 földrész 15 országából érkeznek ide cirkuszi produkciók, melyek mellett filmvetítések, szakmai konferenciák, kiállítások és egyéb tematikus kísérő események is várnak ránk.

Szintén jövő héten, január 11-én, csütörtökön Múzeumi teadélután várja az érdeklődőket a tatabányai múzeumban, ahol "Emberek és tárgyak. Mutassunk be együtt egy számodra fontos tárgyat a múzeumban!" címmel különleges előadásra kerül sor. A délután 17 órakor kezdődő esemény mindenki számára ingyen látogatható.

A legjobb hétvégi programok (2018. január 6. - január 7.) - 3. kép

Amennyiben inkább a tévé elé vackolnánk be magunkat a hétvégén, válasszuk szombat este a Viasat 3 műsorát, ahol 21 órakor A királyság című filmdrámát tekinthetjük meg, vasárnap pedig a Duna TV-t, ahol 21:10-kor Karácsonyi üdvözlet című amerikai filmmel idézhetjük fel még egyszer a karácsony hangulatát. Ha nincs kábeltévéd, vagy nem leszel otthon, ne feledd, hogy a Telenor MyTV szolgáltatásával akár okostelefonodon is követheted kedvenc csatornáidat.
 
1 hozzászólás

kalifa • Hiperaktív #1 • 10 hónapja, 6 napja

Mi pont most voltunk a cirkuszban. Nagyon jó volt