A legjobb hétvégi programok (2018. január 13. - január 14.)

Brauny , 2018. január 12.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az előttünk álló hétvégén nyílik lehetőségünk utoljára felkeresni a tatabányai múzeumban az Emberek és tárgyak 2017 címre keresztelt kiállítást, aminek részeként egy igazán különleges kezdeményezés részeseivé válhatunk. A múzeum munkatársai ugyanis egy különleges tárlat mellett rengeteg kísérő programmal várják a látogatókat, akik egy garantáltan világszerte egyedülálló kiállítás részeseivé válhatunk.

A legjobb hétvégi programok (2018. január 13. - január 14.) - 2. kép

Már egész héten tart, de vasárnapig még vár ránk a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál, aminek részeként négy földrész mintegy 15 országából 25 produkció és 126 artistaművész érkezik Budapestre. A változatos és kapcsolódó eseményekért érdemes lesz felkeresni a Fővárosi Nagycirkuszt, a Várkert Bazárt és a Nemzeti Színházat a kortárs cirkuszművészeti előadások, a filmvetítések, a szakmai konferenciák és a cirkuszpedagógiai programok társaságában.

Egy kicsit már a jövő heti események elébe nézve, január 19-én, azaz pénteken Országos Popcorn Napra kerül sor, aminek részeként egy országos akció indul, így akár te lehetsz a városodban a főszervezője a helyi Popcorn Napnak. Csak hívd meg barátaidat, ők hívják meg az ő barátaikat és így tovább, hozzatok magatokkal egy halom pattogatott kukoricát és töltsetek el együtt egy laza napot, ha pedig van plusz kukoricátok, adjátok el, és az adományt juttassátok el az Eurakvilo Alapítványnak, akik a PTE Gyermekklinika Onkohematológiai osztályának gyűjtenek ezzel a különös eseménnyel.

A legjobb hétvégi programok (2018. január 13. - január 14.) - 3. kép

Amennyiben a tévé előtti kuckózás lenne igazán szimpatikus számunkra, érdemes lehet szombaton este 20:35-kor a Duna TV műsorát választani, ahol a Cuki a sütid című romantikus vígjáték kerül vetítésre, míg vasárnap este az RTL Klubra kapcsolni, ahol a Jack és Jill című vígjátékon nevethetünk nagyokat. Ha nincs kábeltévéd, esetleg nem leszel otthon, csak válaszd még ma a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
3 hozzászólás

eperjam • Überbrutál #3 • 11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Cirkusz biztosan jó program.

Enci • Überbrutál #2 • 11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Erről a popcorn napról lemaradtunk pedig jó kis ötlet.

bettike • Überbrutál #1 • 11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Most nincsenek túl izgalmas programok.