14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

A legjobb hétvégi programok (2018. február 17. - február 18.)

2018. február 16.
3.2831
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Serfőző és a Gellért Hotel közös szervezésében az Indoor Sörfesztivál, aminek részeként egész hétvégén korlátlan sörfogyasztás várja az érdeklődőket az említett szállóban, mely az ország legnagyobb sörkocsmájává alakul. A helyszínen azonban nemcsak a legjobb hazai kézműves sörök, hanem a legfinomabb ételek is várják az érkezőket, így részesei lehetünk egy igazi sörvacsorának is, ahol a jó kedv és a finom ízek garantáltak.

A legjobb hétvégi programok (2018. február 17. - február 18.) - 2. kép

Ha szeretjük a hangversenyeket, akkor biztosan imádni fogjuk a budapesti Károlyi Palotában szombat este megrendezésre kerülő Fővárosi Palotakoncertek második nagy előadását, ahol Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész szórakoztatja majd az érkezőket. Az előadáson olyan klasszikusokat hallgathatunk meg, mint Csajkovszkij Vonósszerenádja, Brahms Magyar táncai, vagy Liszt Ferenc második rapszódiája.

Ha szeretjük a jó filmeket, akkor érdemes lesz ma vagy holnap ellátogatni a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházba, ahol Előhívás név alatt a Visegrádi országok közös filmfesztiváljára kerülhet majd sor. A programsorozat részeként a V4-ek ritkán vagy soha nem vetített, de mégis úttörő filmjei kerülnek terítékre, amelyek mellett február 16-án a Várkert Bazárban még egy kapcsolódó koncert is várja a filmőrülteket a Csík Zenekar és a Nothing But Swing Trio közreműködésével.

A legjobb hétvégi programok (2018. február 17. - február 18.) - 3. kép

A színházkedvelők legnagyobb örömére február 16-án, azaz ma este a Magyar Színház kínál különleges programot, lévén Schiller jól ismert drámája, az Ármány és szerelem kerül előadásra, melyben a romantika, a tragédia, az intrika, a politika és persze az ármány, valamint a szerelem is nagy figyelmet kap. Sőt mi több, a darabot rendhagyó módon fiatal színészek előadásában tekinthetjük meg, így láthatjuk a színpadon Haumann Pétert, Gáspár Katát, Tóth Sándort és Tahi Józsefet is.

Ha inkább a tévé előtt töltenénk a hétvégi estéinket, akkor szombat este válasszuk a TV2 műsorát, ahol 18:55-kor az Amerikába jöttem című klasszikus vígjáték kerül levetítésre, míg vasárnap az RTL Klub lehet jó választás, ahol az Utóhatás című nagyszerű thrillert izgulhatjuk végig. Ha nem leszel otthon vagy nincs kábeltévéd, ne feledd, hogy a Telenor MyTV szolgáltatásával akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

Natasha

6 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ilyenkor sörfesztivál? Érdekes.

válasz erre