A legjobb hétvégi programok (2018. február 10. - február 11.)

Brauny , 2018. február 09.
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már csütörtök óta tart, de hétvégén várhatók a fénypontjai hazánk legnagyobb és legkülönlegesebb farsangi mulatságának, avagy a mohácsi Busójárásnak, aminek részeként a busók újra megpróbálják elkergetni a telet. Mint minden évben, úgy természetesen ehhez idén is megannyi kísérőprogramot, hamisíthatatlan farsangi hangulatot és vásári forgatagot is megálmodtak a szervezők a teljes élmény érdekében.

A legjobb hétvégi programok (2018. február 10. - február 11.) - 2. kép

Ha te is csak a fánkot szereted egyedül a farsangban, akkor érdemes lehet ellátogatnod ma vagy holnap Nagykanizsára az Országos Farsangi Fánkfesztiválra, melyet immáron hagyományos formában rendeznek meg. A helyszínre látogatva igazi fesztiváli hangulat és az ország legkülönlegesebb fánkkülönlegességei várnak majd ránk, sőt mi több, a nézők még egy Guinness rekord kísérletet is nyomon követhetnek majd.

Ha disznólkodnánk egy nagyot, akkor vasárnapig nekünk is érdemes lehet ellátogatni a budapesti Szabadság térre vasárnap estig, ahol idén már 11. alkalommal rendezik meg a Budapesti Mangalica Fesztivált. Az eseményen az ország legjelentősebb őstermelői vesznek részt annak érdekében, hogy a legjobb és legkülönlegesebb mangalicaételekkel szolgáljanak a résztvevőknek, de a húsok mellett mézek, sajtok, olajak és fűszerek is bekerülnek a kínálatba.

A legjobb hétvégi programok (2018. február 10. - február 11.) - 3. kép

Ha mégis inkább egy klasszikus farsangi mulatságra vágynánk a hétvégén, vasárnapig várja a látogatókat Szentendrén a hagyományos Farsangfarka Fesztivál, ahol kapcsolódó programok, vásári hangulat és ismert fellépők szórakoztatják majd az embereket. A kétnapos fesztivál fő attakciójának szombat este a Holdviola, vasárnap este pedig a Besh'o'drom koncertje ígérkezik majd.

Ha egy jó filmet néznénk a hétvégén, érdemes lehet beülni a mozikba a Szólíts a neveden című amerikai romantikus drámára, melyben egy érzelmileg problémás fiatal fiú olaszországi szerelmi történetét ismerhetjük meg sajátos tálalásban, Luca Guadagnino rendezésében.

A legjobb hétvégi programok (2018. február 10. - február 11.) - 4. kép

Amennyiben inkább a tévé elé ülnénk be egy kicsit, válasszuk szombat este 22:30-kor a TV2 műsorát, ahol egy 2012-es vígjáték, az Amit még mindig tudni akarsz a szexről kerül adásba, míg vasárnap este a Duna TV tartogathat kellemes kikapcsolódást Az időutazó felesége című romantikus dráma miatt. Ha nem leszel otthon, esetleg nincs kábeltévéd, ne feledd, hogy a Telenor MyTV szolgáltatásával akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
 
2 hozzászólás

Bogyó • Pipi #2 • 1 éve, 9 napja

Már alig tudok dönteni. A fánkra mennék leginkább.

bonita • Messiás #1 • 1 éve, 9 napja

Nagyon jók ezek a programok. Valamit ki nézünk