13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

A legjobb hétvégi programok (2018. december 15. - december 16.)

2018. december 14.
14.5161
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ez az a nap! név alatt karácsonyi ünnepi hálaadásra kerül sor most hétvégén, pontosan december 16-án, délután 18 órakor a budapesti Akvárium Klubban, ahol ismert emberek társaságában ismerhetjük meg a karácsony igazi üzenetét. Ebben részt részt vesz Abbe Lewis, Pintér Béla és Oláh Gergő, fellépésük mellett pedig CD-t, könyvet és egyéb ajándékokat vásárolhatunk majd magunknak vagy szeretteinknek a helyszínen.

A legjobb hétvégi programok (2018. december 15. - december 16.) - 2. kép

Hogy milyen volt régen a karácsony? Erre a kérdésre próbál választ adni a Régimódi karácsony december 16-án, a Károlyi-kertben, ahol megtudhatjuk, hogy miként teltek az ünnepek az 1800-as években. Merthogy a karácsonyi vásárok, piacon, az őrületek és a díszítések nem új dolgok, a második világháború előtti időszakban is jellemzőek voltak hazánkra, amiről most a saját szemünkkel is megbizonyosodhatunk.

Ha a nagy visszaemlékezés nem lett volna elég, a Várkert Bazár jóvoltából részesei lehetünk a Sisi karácsonya című eseménynek, aminek részeként a világ legszebb uralkodónőjének ünnepeit is felidézhetjük. Az esemény alkalmából szakképzett idegenvezetés vár a látogatókra, akik nemcsak Sisi életével, hanem a magyar neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotásával is megismerkedhetnek.

A legjobb hétvégi programok (2018. december 15. - december 16.) - 3. kép

Beülnénk egy jó ünnepi koncertre a hétvégén? Akkor december 16-án, vasárnap este 19:30-kor érdemes felkeresni a Pesti Vígadót, ahol Karácsonyi Hangverseny várható. Az esemény alkalmából olyan legendás művek kerülnek felelevenítésre, mint a Hattyúk tava, a Carmen, vagy Beethoventől az Istán király nyitánya.

Érdemes lehet egy mozit is betervezni a hétvégére, lévén a legtöbb helyen már vetítik a legújabb, nők számára egyaránt könnyedén fogyasztható szuperhősös mozit, az Aquamant, melyben Atlantis csodálatos víz alatti királyságát fedezhetjük fel.

A legjobb hétvégi programok (2018. december 15. - december 16.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombaton este 21:40-kor érdemes a Duna TV műsorát választani, ahol egy zseniális spanyol filmdráma, az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén kerül vetítésre, míg vasárnap este 22:25-kor a TV2 lesz jó választás, ahol az Apja lánya című romantikus vígjátékon nevethetünk nagyokat. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
1 hozzászólás

bababum

5 éve, 9 hónapja és 20 napja

Mennyi karácsonyi program van.

válasz erre