13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 4. - augusztus 5.)

2018. augusztus 03.
1.6331
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


Ha imádjuk az erős embereket és a dagadó izmokat, akkor idén is ott a helyünk most hétvégén a siófoki Plázson, ahol már hetedik alkalommal rendezik meg a Scitec Muscle Beach nevű programot. A helyszínen egész napos edzések, versenyek és előadások várnak a látogatókra, kivétel nélkül az egészséges életmódhoz, a sporthoz és természetesen a nagy muszklikhoz kapcsolódóan.

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 4. - augusztus 5.) - 2. kép

Idén már ötödik alkalommal szervezik meg Cserháthalápon a Palóc Világtalálkozót, aminek részeként újra lehetőséget kapunk arra, hogy pár napig ismerkedjünk a palóc kultúrával és sajátosságokkal. Az eseményen való részvétellel segíthetjük a palóc szokások megőrzését, méghozzá táncos és énekes előadások mellett hagyományos ízek társaságában.

Ha szeretjük a zenei fesztiválokat, idén már 13. alkalommal várja a látogatókat a Panyolafeszt Panyolán, ahol egész hétvégén olyan zenekarok lépnek majd színpadra, mint a Csík Zenekar, a Bohemian Betyars vagy Szabó Balázs és bandája. Lesz természetesen egy sor kísérőprogram, így strandolás, néptánc, kézműveskedés, sőt finom ételek és italok is várják majd az érkezőket.

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 4. - augusztus 5.) - 3. kép

Már kedd óta tart, de még ma és holnap is rengeteg izgalommal szolgál a Nagyharsány környékén megrendezésre kerülő Ördögkatlan Fesztivál, mely az ország egyik legkülönlegesebb kulturális eseménye. A vidéki helyszín ellenére ugyanis rengeteg művész mutatkozhat be itt, zenészek, kézművesek, társulatok, de lesznek színházi előadások, operák, kiállítások, filmvetítések és így tovább.

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 23:35-kor érdemes lesz a TV2 műsorát nézni, ahol 28 nap címmel egy amerikai filmdráma veszi kezdetét, míg vasárnap este 22:50-kor a tavaly megjelent Baywatch kerül terítékre az HBO műsorán. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

becky

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Strand a legjobb program.

válasz erre

Natasha

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Ezt a meleget csak a strandon lehet kibírni.

válasz erre