20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 18. - augusztus 19.)

2018. augusztus 17.
4.9061
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha a legjobb hétvégi programokat kutatod, ne is keresgélj tovább, hiszen cikkünkből megtudhatod, hogy milyen rendezvényeket érdemes felkeresned a hétvégén akár egyedül, akár kis családod társaságában.


XXV. Hajdúhét név alatt egy verhetetlen hangulatú nyári fesztivál várja azokat, akik vasárnapig ellátogatnak Hajdúböszörménybe, ahol minden nap családi programok, ételek, italok és vásár várja az érdeklődőket. Mellettük ismert fellépők is színpadra állnak, így olyan együtteseket nézhetünk még meg, mint a Kelemen Kabátban, az Anna & The Barbies vagy a Magna Cum Laude.

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 18. - augusztus 19.) - 2. kép

Ha gyermekeddel kapcsolódnál ki a hétvégén, irány vasárnapig a pécsi Zsolnay-negyed, ahol egész hétvégén várja a családosokat a Szamárfül Családi Fesztivál. Az egykori Kulturális Főváros speciális művészeti negyede ebben a pár napban egy óriási játszóházzá alakul, ahol napokon keresztül kézműves- és zenei foglalkozások egész sora várja majd a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Már múlt hét óta tart, de vasárnapig még érdemes ellátogatni Sárospatakra és a környező településekre, hiszen Sátoraljaújhely, Szerencs és Tokaj együtt adnak otthont a Zempléni Fesztiválnak. A főként jazz- és komolyzenei koncerteket kínáló eseményen lesznek természetesen változatos kísérőprogramok, köztük családi események, vásárok és egyebek is.

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 18. - augusztus 19.) - 3. kép

Utolsó napjaihoz érkezett a július eleje óta tartó Szentendrei Teátrum és Nyár, mely évek óta kínál változatos programokat az összművészeti fesztiválok kedvelőinek, ezáltal vasárnapig még érdemes lesz ellátogatni a városba. Az előttünk álló utolsó napok a Betyáros Hétvégeként lettek jelölve, és olyan eseményeket csíphetünk még el, mint az NB koncert vagy az Orlai Produkció előadásában (többek között Hernádi Judittal és Kern Andrással) a Valódi hamisítvány színházi előadás.

Ha szívesen beülnénk a moziba a hétvégén, jó választás lehet A kém, aki dobott engem című amerikai akció-vígjáték, melyben Mila Kunis és Kate McKinnon kémfeleségekként belekerülnek egy veszélyes kémjátszmába, miközben halvány lila gőzük sincs a szakmáról.

A legjobb hétvégi programok (2018. augusztus 18. - augusztus 19.) - 4. kép

Amennyiben szívesebben ülnénk le a televízió elé a hétvégén, szombat este 21:35-kor érdemes a Duna TV műsorát választani a Lesz ez még így se! című romantikus vígjáték miatt, míg vasárnap este 21 órakor a TV2 tűnik jó választásnak, a Bridget Jones naplója okán. Ne felejtsd el, ha nincs kábeltévéd, vagy éppen nem leszel otthon, csak válaszd a Telenor MyTV szolgáltatását, amivel akár még okostelefonodon is nézheted kedvenc csatornáidat.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Debrecenbe megyünk a virág karneválra mosolygó smiley

válasz erre

blondi

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Jó sok program van ilyenkor kb mindenhol.

válasz erre